Σοκ Αγνοείται ο γιος της Πωλίνας!

07.06.2016
Ώρες αγωνίας περνάει τις τελευταίες ώρες η Πωλίνα καθώς από το βράδυ της περασμένης Κυριακής (5/6) έχει χάσει τα ίχνη του γιου της, Αποστόλη ο οποίος σπουδάζει στο εξωτερικό.

Η γνωστή τραγουδίστρια επικοινώνησε για τελευταία φορά με τον 21χρονο γιο της, το βράδυ του Σαββάτου (4/6), όταν εκείνος της γνωστοποίησε ότι την Κυριακή θα επέτρεφε στην Ελλάδα.

Το απόγευμα της Κυριακής η Πωλίνα βρέθηκε στο «’Ελ. Βενιζέλος» προκειμένου να υποδεχτεί τον Αποστόλη, όμως εκείνος δεν αποβιβάστηκε ποτέ από την πτήση που προσγειώθηκε στην Ελλάδα περίπου στις 20:30.

Η επόμενη κίνησή της ήταν να καταθέσει δήλωση εξαφάνισης στην αστυνομία.

«Πήγα στην αστυνομία για να έχω την πρόσβαση, γιατί επειδή είναι ενήλικος υπάρχει το απόρρητο των εισιτηρίων, να μπορέσεις να δεις αν ήταν στην λίστα των επιβατών ή όχι», δηλώνει η ίδια στο Πρώτο Θέμα

Το κινητό του 21χρονου είναι απενεργοποιημένο, όμως, η μητέρα του προσπαθεί - παρά τη μεγάλη αγωνία της - να διατηρεί την ψυχραιμία της και να μη βάζει με το μυαλό της το κακό.

Μετά από τη δήλωση εξαφάνισης η αστυνομία ενημέρωσε την Ιντερπόλ, αφού ο νεαρός βρίσκεται στο εξωτερικό και εκεί η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει δικαιοδοσία.