Γνωστη τραγουδίστρια κινδύνεψε να καεί ζωντανή - Πώς σώθηκε η κόρη της

09.06.2016
Τον Χάρο με τα μάτια της είδε πασίγνωστη τραγουδίστρια πριν ένα μήνα όταν από τη μια στιγμή στην άλλη ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά στην κουζίνα του σπιτιού της στον Άγιο Δημήτριο.

Ο λόγος για την Χριστίνα Δελλή, η οποία παρά τον τρόμο που την κυρίευσε, είχε την ψυχραιμία να αρπάξει το λάστιχο που βρισκόταν στο μπαλκόνι και να προσπαθήσει να τη σβήσει.

Η αγωνία της τραγουδίστριας ήταν τεράστια καθώς μέσα στο σπίτι βρίσκονταν το ανήλικο εγγονάκι της κι η εγκυμονούσα κόρη της, η οποία βρισκόταν σε σοβαρή κατάσταση στο κρεβάτι λόγω της δύσκολης εγκυμοσύνης της.

Μάλιστα, κατόρθωσε να τους βγάλει από το σπίτι μαζί με τα κατοικίδιά της προτού φτάσει η Πυροσβεστική, ενώ τα ουρλιαχτά κι οι φωνές της σήκωσαν τη γειτονιά στο πόδι και οι γείτονες έσπευσαν να τη βοηθήσουν.

Στο τέλος η ίδια λιποθύμησε από τις αναθυμιάσεις και το σοκ που είχε υποστεί. Το λυπηρό είναι ότι λίγε ημέρες αργότερα η κόρη της ένιωσε έντονους πόνους και όταν πήγε στο νοσοκομείο οι γιατροί την πληροφόρησαν ότι το μωρό που είχε στην κοιλιά της ήταν εδώ και μέρες νεκρό.

Ωστόσο, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν η Δελλή δήλωσε:

«Ευτυχώς σώθηκε το παιδί μου κι αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία για μένα… Κόντεψα να τρελαθώ, λίγο έλειψε να χάσω τα πάντα μέσα σε ένα λεπτό της ώρας! Είδα τον Χάρο με τα μάτια μου… Ποτέ δεν φανταζόμουν πόσο γενναία μπορεί να σε κάνει η ζωή και ο κίνδυνος και νιώθω περήφανη γι’ αυτό».