Στιγμές τρόμου για πασίγνωστη τραγουδίστρια... Παραλίγο να καεί ζωντανή!

09.06.2016
Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε πριν ένα μήνα πασίγνωστη τραγουδίστρια όταν ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην κουζίνα του σπιτιού της στον Άγιο Δημήτριο και παραλίγο να καεί ζωντανή εκείνη, η κόρη της και το ανήλικο εγγονάκι της.

Ο λόγος για την Χριστίνα Δελλή, η οποία παρά το αρχικό σοκ και τον τρόμο που την κυρίευσε, είχε την ψυχραιμία να αρπάξει το λάστιχο που βρισκόταν στο μπαλκόνι και να προσπαθήσει να σβήσει φωτιά.

Την ίδια στιγμή μπόρεσε -προτού φτάσει η Πυροσβεστική- να βγάλει έξω από το σπίτι τους δικούς της με την αγωνία της να είναι διπλή καθώς η κόρη της ήταν στο κρεβάτι λόγω δύσκολης εγκυμοσύνης, αλλά και τα κατοικίδιά τους.

Τα ουρλιαχτά της σήκωσαν τη γειτονιά στο πόδι, ενώ στο τέλος η Δελλή λιποθύμησε από τις αναθυμιάσεις και το σοκ που είχε υποστεί.

Λίγες ημέρες αργότερα η κόρη της αισθάνθηκε έντονους πόνους και όταν πήγε στο νοσοκομείο οι γιατροί την πληροφόρησαν ότι το μωρό που είχε στην κοιλιά της ήταν εδώ και μέρες νεκρό.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν η Δελλή δήλωσε:

«Ευτυχώς σώθηκε το παιδί μου κι αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία για μένα… Κόντεψα να τρελαθώ, λίγο έλειψε να χάσω τα πάντα μέσα σε ένα λεπτό της ώρας! Είδα τον Χάρο με τα μάτια μου… Ποτέ δεν φανταζόμουν πόσο γενναία μπορεί να σε κάνει η ζωή και ο κίνδυνος και νιώθω περήφανη γι’ αυτό».