Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε η ηθοποιός Γεωργία Αποστόλου!

17.06.2016
Σοκ σε όλο τον κόσμο και δη στον καλλιτεχνικό προκάλεσε η είδηση του ξαφνικού θανάτου της ηθοποιού, Γεωργίας Αποστόλου.

Η ηθοποιός, την οποία γνωρίσαμε κυρίως μέσα από πετυχημένα σήριαλ τα προηγούμενα χρόνια, "έφυγε" από ανακοπή καρδιάς, μόλις στα 43 της χρόνια!

Ο πατέρας της, μίλησε στο protothema, οπου αποκάλυψε ότι πέθανε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (12/6) και η κηδεία της έγινε την επόμενη μέρα, στο νεκροταφείο του Σχιστού.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι τον τελευταίο καιρό είχε αδυνατίσει υπερβολικά πολύ, υποσιτιζόταν, και το μόνο που την ενδιέφερε ήταν η ενασχόληση της με την εκκλησία.

Εξάλλου, τα προηγουμενα χρόνια, η Αποστόλου είχε αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και όλοι υποστήριζαν ότι είχε εγκαταλείψει τα εγκόσμια, ακολουθώντας το μοναχισμό.

«Για μένα δεν πέθανε.Έκανε φτερά και έγινε άγγελος, ψηλά στον ουρανό. Η Γεωργία ήταν η μεγάλη μου αδυναμία, δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω αυτό που συνέβη», δήλωε συντετριμμένος στο protothema.gr ο πατέρας της.

Και πρόσθεσε: «Η κόρη μου ήταν πολύ της θρησκείας. Είχε αφιερώσει τα τελευταία χρόνια τη ζωή της στο να βοηθά τους αδύναμους. Είχε ρίξει όλη της την προσοχή εκεί».

Πριν δύο χρόνια, φίλος της ηθοποιού είχε ανεβάσει στα social media φωτογραφίες [φωτό επάνω] από έξοδο τους, όπου η Γεωργία φορούσε μαύρα ρούχα και η εικόνα της ήταν αρκετά αλλαγμένη από εκείνη που θυμόμασταν μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές. [φωτό κάτω}