Τέλος η Ρούλα Κορομηλά από το Epsilon: Το παρασκήνιο του ξαφνικού "διαζύγιου"

21.06.2016
Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι η διάσημη παρουσιάστρια δεν ανήκει πια στο δυναμικό του σταθμού που τη φιλοξένησε τους τελευταίους μήνες και μάλιστα λίγο πριν από την τελευταία, πανηγυρική εκπομπή του χρόνου.

Κι όμως, η αποχώρηση της Ρούλας Κορομηλά από το Epsilon είναι οριστική και επιβεβαιωμένη. Η επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού -που μας μπερδεύει λίγο για να πούμε την αλήθεια- είναι η εξής

"Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, την οποία ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και της εύχεται ολόψυχα ότι καλύτερο για το μέλλον.

Δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και αφορούν τη λήξη συνεργασίας του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON TV με την κ. Ρούλα Κορομηλά είναι μυθεύματα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα"

Από τη μία επιβεβαιώνει, από την άλλη διαψεύδει την ίδια την είδηση; Ή, προφανώς αναφέρεται στους λόγους οι οποίοι αναφέρθηκαν ότι οδήγησαν σε αυτό το ξαφνικο διαζύγιο.

Τι συνέβη όμως; Και μάλιστα ενόψει της τελευταίας εκπομπής τους σόου της στις 26 Ιουνίου;

Σύμφωνα με πηγές του καναλιού υπήρξε τριβή ανάμεσα στις δύο πλευρές αφενός γιατί το μπάτζετ ξεπέρασε τα όσα είχαν συμφωνηθεί αρχικά, αφετέρου γιατί οι τηλεθέαση έπεσε κατακόρυφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει το κάθε επεισόδιο του Bravo Ρούλα να στοιχίζει 60.000. Μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί, αφού το κόστος παραγωγής ανά επεισόδιο ανέβαινε στις 100.000-120.000 ευρώ. Το "κερασάκι στην τούρτα" μπήκε από την εκμπομπή της Σύρου, το κόστος της οποίας επρόκειτο να φτάσει τις 450.000 ευρώ.

Το κανάλι της εξήγησε ότι δεν θα μπορούσε να βάλει τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη και η Ρούλα Κορομηλά αποχώρησε καθώς δεν υπήρχε περίπτωση να συμβιβαστεί, ούτε σε αυτό, αλλά ούτε και στην επιθυμία του Μένιου Φουρθιώτη να βρίσκεται στο πλευρό της εκείνη τη βραδιά.

Τι θα γίνει τελικά; Ο Μένιος θα το παρουσιάσει μόνος το σόου. Καθώς θα βρίσκεται στο νησί λόγω του "Αποκαλπτικά" θα παρουσιάσει εκείνος το σόου, με άλλο όνομα όμως. Ακούγεται ο τίτλος "Μια βραδιά κάτω από τ' αστέρια" και ως βασικό καλεσμένο θα έχει τον Αντώνη Ρέμο.

Τελικά, ο "ισχυρός άντρας" του Καναλιού τις "διώχνει" μία μία τις ξανθιες σουπερ σταρ παρουσιάστριες;;; Μετά την Ελεονώρα Μελέτη, "πάει" και η Ρούλα!

Όσο για την ίδια τη Ρούλα; Ανακοίνωση για την αποχώρηση δεν έχουμε, όμως η ανάρτησή της στο Instagram χθες, ημέρα που ο σταθμός ανακοίνωσε το "διαζύγιό" τους συζητιέται πολύ .

Στέλνει μήνυμα η Ρούλα και σίγουρα θα ακολουθήσει κι άλλο...