Σοκαριστικό video: Tο δωμάτιο που ο Μάικλ Τζάκσον αποπλανούσε ανηλίκους [vds]

22.06.2016
Έρευνα στο περιβόητο ράντσο του Μάικλ Τζάκσον στη Neverland,πραγματοποίησε το 2003, η εισαγγελική αρχή της Σάντα Μπάρμπαρα μαζί με το γραφείο του τοπικού σερίφη με σκοπό την ανεύρεση ενοχοποιητικών στοιχείων κατά του τραγουδιστή.

Σήμερα, για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια δόθηκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο το οποίο δείχνει το «δωμάτιο» που είχε φτιάξει ο Μάικλ Τζάκσον προκειμένου να αποπλανεί τα ανήλικα θύματα του. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια ντουλάπα στο τέλος του υπνοδωματίου του, η οποία κλείδωνε με τρεις διαφορετικές κλειδαριές. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως εκεί μέσα υπήρχαν κάθε λογής παιδικά παιχνίδια και αντικείμενα που χρησιμοποιούνταν ως δόλωμα για τα ανήλικα θύματα του τραγουδιστή, αλλά και φωτογραφίες με υλικό παιδικής πορνογραφίας που κυριολεκτικά σοκάραν στη θέασή τους.

Ο Μάικλ Τζάκσον είχε συλληφθεί κατηγορούμενος για 7 διαφορετικές περιπτώσεις κακοποίησης ανηλίκου. Τελικά απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες το 2005 και κατέληξε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τα θύματα του. Δεκατρία χρόνια μετά την εισβολή και εφτά χρόνια μετά τον θάνατο του «βασιλιά της ποπ» η σχετική έκθεση της Αστυνομίας έρχεται στο φως και μας αποκαλύπτει το άλλο... πρόσωπο του Τζάκσον με τις «πραγματικά διεστραμμένες σεξουαλικές ορέξεις» σύμφωνα με τους ερευνητές αφού «οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν μια σαδιστική πλευρά του που κανείς δεν ήξερε».