«Αφού πέθανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, πείθω τη μητέρα της να μου...»

24.06.2016
Φέτος κλείνουν 20 χρόνια από το θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η οποία βέβαια σε καμία περίπτωση δεν έχει ξεχαστεί αφού εξακολουθεί να κερδίζει και νέους φαν μέσα από τις ταινίες της που ακόμα χαρίζουν στα κανάλια υψηλές τηλεθεάσεις.

Σήμερα Παρασκευή 24 Ιουνίου καλεσμένος στο Πρωινούλι ήταν ο Νίκος Νικολίζας, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ στη συγγραφή του βιβλίου «Έχω ένα μυστικό» και μίλησε για το διάστημα που η εθνική μας σταρ ήταν στο Ιατρικό Κέντρο, αλλά και για μετά τον χαμό της:

«Την Αλίκη Βουγιουκλάκη, προσωπικά, δεν την είχα γνωρίσει. Στις 40 μέρες όμως, εγώ, η Κασσιανή Καραγκιουλέ, ο Σπύρος Γεωργακόπουλος και η Τζώρτζια Συρίχα ήμασταν 40 μέρες στο Ιατρικό Κέντρο, δεν είχαμε αλλάξει ούτε ρούχα, ήταν η πιο έντονη εργατικότητα που είχα σε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν αλλάζαμε ούτε ρούχα μήπως περάσει ο Παπαμιχαήλ, ο γιος της και πάει να τη δει στο δωμάτιο. Αφότου πέθανε η Αλίκη, εγώ ήξερα πολύ καλά τη μάνα της, την Έμυ Βουγιουκλάκη και την πείθω και μου δίνει συνέντευξη στις 20 μέρες που πέθανε η Αλίκη. Είχαμε βγάλει τίτλο τότε στο Ciao «Παιδί μου, έρχομαι…». Πρέπει να σας βάλω να ακούσετε το απόσπασμα να ανατριχιάσετε όταν κλαίει η Έμυ Βουγιουκλάκη, αυτή που “κρατούσε” την Αλίκη, ήταν το στήριγμά της, δεν μπορείτε να το διανοηθείτε».