Νονός ο Θοδωρής Ζαγοράκης αλλά την παράσταση κλέβει η Ιωάννα Λίλη [Photos]

27.06.2016
Νονοί έγιναν ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο γιός του ο μικρός Ιωάννης. Την παράσταση όμως έκλεψε η Ιωάννα Λίλη και το εντυπωσιακό φόρεμα που επέλεξε να φορέσει για την περίσταση.

Το μυστήριο τελέστηκε το Σάββατο 25 Ιουνίου στην Μητροπολη Θεσσαλονικης και η νεοφώτιστη Δήμητρα είχε για νονούς τον διάσημο ποδοσφαιριστή και τον γιο του.

Η σύζυγος και μαμά Ιωάννα Λίλη μοιράστηκε μέσα από το Social Media φωτογραφίες από το μυστήριο και τη δξίωση που ακολούθησε.

Μολις ολοκληρωθηκε και η βαφτιση της μικρης Δημητρας -ΝΟΝΟΣ ο υιος Ιωαννης με τον μπαμπα!!!! Να σας ζησει Πασχαλη και Βικυ, να ειναι γερο,ευτυχισμενο,καλοτυχο και καλοφωτιστο!!! Ολα τα καλα-με πολυ Αγαπη!!!! γράφει η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας που δέιχνει τους νονούς μπροστά από την κολυμπήθρα.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, η Ιωάννα Λίλη ήταν απαστράπτουσα με ένα σούπερ εντυπωσιακό φόρεμα.

Και φυσικά επειδή το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει, κούκλα ήταν και η κορούλα της.

Οι βαφτίσεις το τελευταίο διάστημα φάινεται πως είναι οικογενειακή υπόθεση αφού πριν από μερικές εβδομάδες η Ιωάννα Λίλη βάφτισε ένα μωράκι μαζί με την κόρη. Τότε είχαν μάλιστα επιλέξει να εμφανιστούν ασορτί!

Άλλη μια οικογενειακή φωτογραφία από την βαφτιση της μικρης Μαριας στην Περαμο-Καβαλας και την μικρή νονά να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.