Ματθίλδη Μαγγίρα: Γιατί η 14χρονη κόρη της φεύγει μόνιμα από την Ελλάδα;

05.07.2016
Πέρασαν πέντε χρόνια από το διαζύγιο της από τον Alex Foster και η περφόρμερ και ηθοποιός Ματθίλδη Μαγγίρα εξομολογείται στο People ότι αφοσιώθηκε στο μεγάλωμα της κόρης της Λήδας, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την προσωπική της ζωή.

Από τη νέα σχολική χρονιά, η δεσποινίς Foster θα είναι στην τρίτη τάξη του γυμνασίου και η ίδια επιθυμεί το φθινόπωρο του 2017 να πάει στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να συνεχίσει εκεί τις σπουδές της.

Όπως εξηγεί η ίδια η Λήδα: «Επειδή το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα δεν μου αρέσει τόσο, έχω αποφασίσει να πάω στη Νέα Υόρκη σε κάποιο καλλιτεχνικό σχολείο, για να μπορέσω να ακολουθήσω το όνειρό μου και να γίνω ηθοποιός, τραγουδίστρια και performer. Ό,τι είναι και η μαμά μου».

Η Ματθίλδη θα ακολουθούσε την κόρη της στο εξωτερικό;

«Εννοείται πως θα ήθελα να την ακολουθήσω, αλλά αν δεν μας βγει, θα πηγαινοέρχομαι, όπως τόσα χρόνια πηγαινοέρχεται και ο μπαμπάς της. Έχω κάνει αρκετή δουλειά θεωρώ όλα αυτά τα χρόνια, οπότε της έχω εμπιστοσύνη. Ξέρω το παιδί μου και δεν θα την απέτρεπα από το να ακολουθήσει την πορεία που ονειρεύεται στη ζωή της εξαιτίας δικών μου εγωισμών».

Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου πώς θα το έβλεπε;

«Θα έκανα δεύτερο γάμο, αρκεί να βρω τον κατάλληλο άνθρωπο. Η ζωή είναι απρόβλεπτη και δεν πρέπει να αποκλείσουμε τίποτα. Εξάλλου και στη δική μου ζωή όλα ήρθαν απρόβλεπτα».