Οι φωτογραφίες του Σταλόνε λίγο πριν την τραγωδία στη Νίκαια

19.07.2016
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε ήταν στη Νίκαια της Γαλλίας την ώρα του τρομοκρατικού χτυπήματος που άφησε 84 νεκρούς και πςερισσότερους από 200 τραυματίες την ημέρα των εορτασμών της Βαστίλλης.

Ο ηθοποιός είχε πάει στη Νίκαια νωρίτερα τον Ιούλιο με την οικογένειά του, λίγες ημέρες πριν τα 70α γενέθλιά του, μαζί με τη σύζυγο και τις τρεις κόρες τους.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στη Γαλλία, ο Σταλόνε και η οικογένειά του έχουν δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες από την όμορφη χώρα, σοκ όμως προκαλεί η φωτογραφία λίγα μόλις λεπτά πριν την τραγωδία.

Την Παρασκευή το απόγευμα ο Σταλόνε δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία που είχε ληφθεί την Πέμπτη το βράδυ.

"Δυστυχώς, αυτό ήταν μόνο λίγο πριν από τη φρικτή κι άνανδρη επίθεση στη Νίκαια της Γαλλίας," γράφει ο ίδιος στη Λεζάντα που τον δείχνει μπροστά από τα πυροτεχνήματα.

Άλλώστε, σύσσωμη η οικογένεια Σταλόνε τις προηγούμενες ημέρες πόσταρε στους λογαριασμούς στα Social Media φωτογραφίες από το ταξίδι τους, όπως οι παρακάτω.

Ο Σταλόνε δεν είναι ο μόνος που μίλησε δημόσια με μια φωτογραφία για το χτύπημα στη Γαλλία. Η τραγική είδηση οδήγησε Έλληνες και ξένους Celebrities να πάρουν θέση και ν΄αλλάξουν τις φωτογραφίες στο προφίλ τους στα Social Media.

Θυμήσου τις πρώτες αντιδράσεις :

"PrayForNice:Οι πρωτες αντιδράσεις των Celebrities.