Μάικλ Ντάγκλας: Αναλαμβάνω την ευθύνη για τον Κάμερον - Δεν ήμουν καλός πατέρας

02.08.2016
Την πλήρη ευθύνη για τον "κακό δρόμο" που πήρε ο μεγαλύτερος γιός του Κάμερον αναλαμβάνει ο Μάικλ Ντάγκλάς παραδεχόμενος πως υπήρξε κακός πατέρας και απών. Όπως λέει δεν έβαλε την οικογένεια σε προτεραιότητα καθώς τότε στα νιάτα του προείχε η καριέρα.

Ο 37χρονος σήμερα Κάμερον Ντάγκλας - γιός του Μάικλ και της πρώην συζύγου του, Ντιάντρα - είχεφυλακιστεί το 2009 για κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών ουσιών ενώ η ποινή του είχε επιμηκυνθεί όταν η φιλενάδα του κατάφερε να του περάσει ηρωίνη μέσα στη φυλακή.

Θυμίζουμε παλαιότερες δηλώσεις του:

Έχω παραδεχτεί πως ήμουν σε κέντρο αποτοξίνωσης 20 χρόνια πριν. Οπότε υπήρχε κι αυτό το θέμα. Κι όσο αφορά την μητέρα του ήταν κι αυτή νεαρή όταν γέννησε τον Κάμερον. Το άλλο ζήτημα είναι τα γονίδια. Έχασα αδελφό από υπερβολική δόση τέσσερα χρόνια πριν. Έχω άλλον έναν αδελφό σε πρόγραμμα απεξάρτησης.

Η πρώην γυναίκα μου έχει ιστορικό αλκοολισμού στην οικογένεια. Οπότε έχεις αυτό το υπόβαθρο και καταλήγεις να επιλέγεις με ποιούς θα συναναστρέφεσαι.

Όταν έκανα τον Κάμερον ήμουν στη ναρχή της καριέρας ου και έκανα ταινίες που απαιτούσαν ταξίδια σε όλο τον κόσμο, οπότε με αυτή την έννοια ήμουν απών, είχε παραδεχτεί ανοιχτά το 2010.