Η συγκινητική έκπληξη της Καραβάτου στον Κρατερό για τα γενέθλιά του [photos]

21.08.2016
Εναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε η Κατερίνα Καραβάτου για να ευχηθεί χρόνια πολλά στον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη, ο οποίος έχει τα γενέθλιά του, τόσο από κοντά, όσο και μέσω των social media.

«Χρόνια πολλά Κρατερέ μου! Χρόνια πολλά αγάπη μας! Να είσαι πάντα γερός, δυνατός, χαρούμενος κι ευτυχισμένος!! Σ αγαπάμε όλοι μας όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Σ αγαπάμε μέχρι το άπειρο κι ακόμα παραπέρα…» έγραψε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον ηθοποιό σε παιδική ηλικίαα.

Ο Κρατερός Κατσούλης με τη σειρά του ευχαρίστησε και δημοσίως την σύζυγό του για τις εκπλήξεις.

«Σήμερα το πρωί είχα τη πιο συγκινητική έκπληξη των γενεθλίων μου! Βγαίνοντας από το μπάνιο όλη η οικογένεια μου, φορώντας μπλούζες που γράφουν «μπαμπά μας σε λατρεύουμε» που τραγούδησαν για να μου ευχηθούν και μου έδωσαν τη δική μου μπλούζα που λέει: «εγώ είμαι ο μπαμπάς και με λατρεύετε!!!» Χαζομπαμπάς και τετράκις ευτυχής!! Υγεία χαρά αγάπη σε όλους! Χίλια ευχαριστώ στη μονα-δική μου, @katerinakaravatou για την έκπληξη!» ανταπάντησε, δηλώνοντας ευτυχισμένος.

Δείτε και τις αναρτήσεις

Σημερα το πρωι ειχα τη πιο συγκινητικη εκπληξη των γενεθλίων μου! Βγαίνοντας απο το μπάνιο ολη η οικογενεια μου, φορώντας μπλούζες που γράφουν "μπαμπα μας σε λατρευουμε" που τραγούδησαν για να μου ευχηθούν και μου έδωσαν τη δικη μου μπλουζα που λέει: "εγώ ειμαι ο μπαμπάς και με λατρευτε!!!" Χαζομπαμπάς και τετράκις ευτυχής!! Υγεία χαρά αγαπη σε ολους! Χίλια ευχαριστω στη μονα-δική μου, @katerinakaravatou για την εκπληξη!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @krateroskatsoulis στις