Κρις Μπράουν: Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 250.000 δολαρίων [photos]

31.08.2016
Ο Αμερικανός τραγουδιστής της R&B, Κρις Μπράουν, συνελήφθη χθες ως ύποπτος για επίθεση με όπλο σε γυναίκα μέσα στην πολυτελή έπαυλή του και σήμερα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 250.000 δολαρίων, περίπου 220.000 ευρώ, σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έκανε έρευνα χθες στην πολυτελή του κατοικία, στην περιοχή Ταρζάνα του Λος Άντζελες, έπειτα από κλήση που δέχθηκε τη νύχτα της Δευτέρας από μια γυναίκα που κάλεσε την άμεση δράση και είπε ότι ο Κρις Μπράουν την στόχευε με όπλο. Η Μπέιλι Κούραν, η οποία στέφθηκε φέτος «Μις Καλιφόρνια», γνωστοποίησε αργότερα ότι αυτή τηλεφώνησε στις αρχές. Η ίδια δήλωσε στο TMZ, ότι βρισκόταν μαζί με μια φίλη της στο τζακούζι στο σπίτι του Μπράουν και ότι ο τραγουδιστής νευρίασε όταν αυτή θαύμασε το κόσμημα που της έδειξε ένας από τους προσκεκλημένους του.

Όπως περιγράφει η Daily Mail, η επιχείρηση της αστυνομίας μετά το τηλεφώνημα του μοντέλου διήρκεσε τουλάχιστον 11 ώρες, καθώς ο άτακτος ράπερ δεν άνοιγε την πόρτα για να ξεκινήσει η έρευνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ράπερ πέταξε από το παράθυρο μια βαλίτσα με ένα πιστόλι, άλλα όπλα και ναρκωτικά και φώναξε στους αστυνομικούς: «Ελάτε να με πάρετε». Δεν είναι η πρώτη φορά που o Κρις Μπράουν έχει περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη. Πριν από λίγα χρόνια είχε καταδικαστεί για τον ξυλοδαρμό της τότε συντρόφου του, της τραγουδίστριας Ριάνα και του είχε απαγορευθεί να οπλοφορεί.