Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Είχα πολύ περίεργη εφηβεία, η μαμά μου είχε τρομάξει» [photo]

02.09.2016
Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για την προσωπική της ζωή , τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και για τα δύσκολα εφηβικά της χρόνια.

Ο λόγος για την Μαλού Κυριακοπούλου, η οποία μίλησε για την εφηβεία της στο People λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήμουν πρόεδρος του 15μελούς και έξω καρδιά αλλά συνάμα και ένα σκοτεινό παιδί. Είχα μια μελαγχολία και αυτό μου έβγαινε σε αντίδραση σε ότι μου έλεγαν και όλα τα έπαιρνα τοις μετρητοίς. Είχα περίεργη εφηβεία. Η μαμά μου είχε τρομάξει. Ήμουν το μόνο κορίτσι που κοιμόμουν στις καταλήψεις για δυο μήνες.

Ήμουν επαναστάτης. Και τα αγόρια με σέβονταν πάρα πολύ λες και ήμουν κι εγώ αγόρι. Για αυτό και πιστεύω στη φιλία ανάμεσα σε αγόρι και κορίτσι, έχω ακόμα φίλους αγόρια από την παιδική μου ηλικία. Στην πραγματικότητα ηρέμησα όταν έπρεπε να φύγω από την Καλαμάτα. Είπα στον εαυτό μου «είσαι μόνη σου, κύριος του εαυτού σου, δεν έχεις τη μάνα σου και τον πατέρα σου να σε υπερασπιστούν και πρόσεξε καλά τι κάνεις». Ήξερα τι ακριβώς ήθελα να κάνω».