Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Οι.... κρίκοι αργούν ακόμη!

11.09.2016
Τη Μύκονο επέλεξαν για τις διακοπές τους ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους, Λευτέρης Πετρούνιας, και η σύντροφός του στα ταρτάν και στη ζωή, Βασιλική Μιλλούση. Ο άρχοντας των κρίκων και το κορίτσι της καρδιάς του, έπειτα από ένα απαιτητικό διάστημα που πέρασαν στο Ρίο, αποαφάσισαν να κάνουν ένα δώρο στον εαυτό τους.

Ταξίδεψαν στη Μύκονο όπου χάρηκαν τον ήλιο, τη θάλασσα και τις ομορφιές του νησιού, γεμίζοντας τις μπαταρίες τους. Αυτό που όλοι αναρωτιούνται είναι αν μετά από δύο χρόνια σχέσης ο Λευτέρης και η Βασιλική θα... περάσουν κρίκους αιώνιας αγάπης.

Το φιλικό τους περιβάλλον πάντως ξεκαθαρίζει στη Real News ότι οι δύο νέοι χαίρονται και απολαμβάνουν τον έρωτά τους, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο σχέδιο στο μυαλό τους. Η προτεραιότητά τους είναι ο αθλητισμός, οι επιδιώξεις και οι στόχοι που βάζουν.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει δηλώσει κατά το παρελθόν σε συνέντευξή του ότι θέλει να φτιάξει τη δική του οικογένεια, αλλά όχι άμεσα. «Έχω κάποια χρόνια ακόμη μπροστά μου για να κάνω αυτό που ξέρω καλά, κάτι που απαιτεί θυσίες», είχε αναφέρει χαρακτηστιστικά.