Πανικός on air με τον Τράγκα: «Ο Πιτ δεν βρίσκει ώρα να γ@@@σει» [vds]

21.09.2016
Χειμαρρώδης και ασυγκράτητος ήταν ο Γιώργος Τράγκας σαν καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη στο κανάλι E. O γνωστός δημοσιογράφος άρχισε να μιλά για τις τηλεοπτικές άδειες, τα κανάλια, τη διαδικασία της αδειοδότησης, αλλά και την κυβέρνηση και δεν σταματούσε με τίποτα τους χαρακτηρισμούς και τις αποκαλύψεις.

Ο καταιγιστικός του λόγος βρήκε απροετοίμαστους τους παρουσιαστές και ιδιαίτερα την Κατερίνα Καραβάτου που είπε χαρακτηριστικά «Εντάξει, μην τα λέτε όμως τώρα κι εσείς από εδώ γιατί θα με πιάσει κι εμένα δύσπνοια, δεν μπορώ».
«Υπήρχε ένα ηλίθιο επιχείρημα ότι η αγορά αντέχει μόνο 4 κανάλια. Δεν θέλω να πω την φράση, αλλά θα το πω …τσάι με π@π@ρ#ς… για να μην πω τσάι με παπα…..» σχολίασε σε λίγη ώρα ο Γιώργος Τράγκας κάνοντας τους παρουσιαστές να προσπαθούν να σταματήσουν τον χειμαρρώδη και ανεξέλεγκτο λόγο του δημοσιογράφου.
«Αν κλείσουμε, να κλείσουμε σε τρεις μήνες, όχι αύριο!» σχολίασε ο Κρατερός Κατσούλης.

Όταν τελικά κατάφεραν να αλλάξουν συζήτηση και να μιλήσουν για τον πολύκροτο χωρισμό του Μπράντ Πιτ και της Ατζελίνα Τζολί τα πράγματα έγιναν χειρότερα! «Καλά κι αυτή τώρα το έχει παρακάνει, έχει ανορεξία, έχει γίνει κόκκαλα από πάνω μέχρι κάτω, νομίζεις ότι βλέπεις σούπα από κόκαλα. Κι ο άλλος έχει βαρεθεί, του κουβαλάει όλο παιδιά στο σπίτι, δεν βρίσκει ώρα να γ@μ&%….» έλεγε ο Γιώργος Τράγκας.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο.