Σκάνδαλο με την εγκυμοσύνη της Μαριόν Κοτιγιάρ -Τίνος είναι το παιδί;

21.09.2016
Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση που ξεκίνησε με την ανακοίνωση του διαζυγίου Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί. Ούτε και αυτή όμως την περιμέναμε.

Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε η Αντζελίνα Τζολί βάζοντας οριστικό τέλος στους "Μπραντζελίνα" με τις φήμες να τη θέλουν να έφτασε στα όριά της με τον "έρωτα" του Μπραντ Πιτ και της Μαριόν Κοτιγιάρ, της γαλλίδας εντυπωσιακής συμπρωταγωνίστριάς του. Η αίτηση κατατέθηκε χθες, 20/9/2016 και σήμερα κυκλοφόρησε εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού Closer με κεντρικό θέμα τη δεύτερη εγκυμοσύνη της γαλλίδας σταρ.

Η Κοτιγιάρ είναι εδώ και χρόνια ζευγάρι με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Γκιγιόμ Κανέ [φωτό επάνω] με τον οποίο παρότι δεν έχουν παντρευτεί, έχουν μαζί έναν 5χρονο γιο.

Τώρα, με εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα -μάλιστα το δημοσίευμα κάνει λόγο για γεννητουρια τον Δεκέμβριο- η Κοτιγιάρ περιμένει το δεύτερο παιδί της και το ερώτημα έρχεται μόνο του: Το παιδί είναι του συντρόφου της ή μήπως είναι του Μπραντ Πιτ, γεγονός που όταν μαθεύτηκε έστειλε αμέσως την Αντζελίνα στον δικηγόρο;

Γιατί, εντάξει, μια απιστία ίσως κάποιος να μπορούσε να συγχωρήσει. Ένα παιδί όμως;;

Σίγουρα έχουμε εξελίξεις... Για την ιστορία πάντως, ιδού η πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της Μαριόν με... ρηχτό. Γιατί;