Ο Τζάστιν Θερού μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο των Μπραντζελίνα

28.09.2016
Θέλοντας και μη, ο 46χρονος ηθοποιός βρίσκεται στο "μάτι του κυκλώνα" αυτές τις μέρες -ή έστω, πολύ κοντά σε αυτό- καθώς η σχέση της νυν συζύγου του, Τζένιφερ Άνιστον, με τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ και τη γυναίκα που "τον πήρε από εκείνη" πριν από 11 χρόνια απασχολεί ακόμη και σήμερα πάρα πολύ τα ΜΜΕ παγκοσμιώς.

Η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ ύστερα από μόλις 2 χρόνια γάμου (και 12 σχέσης) επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές, σοκάροντας τον κόσμο όλο, ενώ ένα από τα βασικό θέματα που προέκυψε ήταν αυτό της "Θείας Δίκης" ως προς την Τζένιφερ Άνιστον.

Αφού μίλησαν για το θέμα η Μαριόν Κοτιγιάρ, την οποία είχαν εμπλέξει στην όλη ιστορία ως "πέτρα του σκανδάλου" αλλά και ο σύντροφός της, Γκιγιόμ Κανέ, ήρθε η ώρα και για τον Τζάστιν Θερού να μιλήσει.

Αυτό τον καιρό, ο διάσημος ηθο μιλά στον Τύπο στο πλαίσιο της προώθησης της τελευταίας του ταινίας, οπότε οι δημοσιογράφοι βρίσκουν ευκαιρία και εντάσσουν κάποια σχετική ερώτηση στη συνέντευξη.

Μια τέτοια περίπτωση και η συνέντευξή του στον Business Insider όπου του ζητήθηκε να σχολιάσει το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί.

"Ως παιδί χωρισμένων γονιών μπορώ να πω ότι αυτά είναι φρικτά νέα για αυτά τα παιδιά και πραγματικά αυτό είναι το μόνο πο μπορεί να πει κανείς. Είναι βαρετό να σχολιάσεις ο,τιδήποτε άλλο. Οι άνθρωποι περνούν δύσκολες ώρες. Είναι απαίσιο", δήλωσε ο Θερού ενώ σχολίασε και τη διάθεση των μίντια να εμπλέκουν διαρκώς σε αυτή την ιστορία τη σύζυγό του, καθώς ήταν κάποτε παντρεμένη με τον Πιτ.

"Υπάρχει μια ατελείωτη όρεξη για σκουπίδια, προφανώς, παρότι όλοι υποστηρίζουν το αντίθετο. Νομίζω όμως ότι πολύς κόσμος το κάνουν γιατί πολύς κόσμος 'μασάει'. Υπάρχουν όμως σπουδαιότερα θέματα για να ασχοληθεί κανείς. Είναι σοκαριστικό πόση σημασία παίρνουν αυτά τα κομμάτια απέναντι σε άλλα πολύ σημαντικότερα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο".