Ο Κίφερ Σάδερλαντ μιλά για το γάμο του με την Τζούλια Ρόμπερτς

28.09.2016
Σε περίπτωση που το είχατε ξεχάσει (ή δεν το ξέρατε καν) οι δυο ηθοποιοί υπήρξαν ζευγάρι και έφτασαν ένα βήμα πριν το στεφάνι.

Ο Κίφερ Σάδερλαντ και η Τζούλια Ρόμπερτς γνωρίστηκαν το 1990 στα γυρίσματα της ταινίας 'Flatliners" όπου συμπρωταγωνιστούσαν. Ερωτεύτηκαν σφόδρα, αρραβωνιάστηκαν και τελικά... χώρισαν.

Σήμερα, 16 χρόνια μετά ο 49χρονος ηθοποιός επιστρέφει σε εκείνη την εποχή τονίζοντας πόσο σωστή ήταν η απόφαση της τότε συντρόφου του, εξηγώντας ταυτόχρονα το γιατί.

"Νομίζω ότι υπήρξε πραγματικά ρεαλίστρια και νομίζω ότι έκανε πολύ καλά. Είναι δύσκολο να εξηγήσει κανείς την πίεση. Είμασταν νεόι και πάρα πολύ ερωτευμένοι και είχαμε αποφασίσει ότι θέλαμε να παντρευτούμε. Εκείνη την εποχή ήταν χωρίς αμφιβολία η πιο διάσημη γυναίκα στον κόσμο και αυτός ο γάμος που επρόκειτο να είναι κάτι μόνο μεταξύ μας, έγινε κάτι που αφορούσε όλο τον κόσμο. Δεν ήταν αυτό που ήθελε να κάνει στο τέλος και πιστεύω ότι χρειάστηκε πολύ κουράγιο, ανάμεσα σε όλα τα άλλα, για να μπορέσει να πει 'Δεν μπορώ να το κάνω αυτό'. Και η ιστορία τελειώνει εδώ".

Στη συνέχεια, η Ρόμπερτς παντρεύτηκε τον Λάιλ Λόβετ το 1993, σε έναν γάμο που κράτησε δυο χρόνια, ενώ ο Σάδερλαντ παντρεύτηκε την Ελιζαμπεθ Γουίν το 1996 σε έναν γάμο που κράτησε 3 χρόνια.