Μπραντ Πιτ: Ιδού η δεύτερη ανακοίνωση για το διαζύγιο

28.09.2016
5 μέρες μετά την ανακοίνωση σοκ για τον ξαφνικό χωρισμό του διάσημου ζεύγους και την πρώτη δήλωση του διάσημου ηθοποιού, έχουμε μια ακόμη, νεότερη.

Η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ στις 23 Σεπτεμβρίου και στην άμεση δήλωσή του, εκείνος δήλωσε "πολύ λυπημένος" όμως τόνισε ότι προτεραιότητα έχουν τα παιδιά τους και η ηρεμία τους. Σήμερα, έχουμε ακόμη μια δήλωση για το θέμα.

Ο Μπραντ Πιτ μίλησε στο Access Hollywood, για να ενημερώσει, αφενός ότ δεν θα παραστεί στην αποψινή πρεμιέρα του Voyage of Time - ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο είναι ο αφηγητής - αφετέρου να εξηγήσει το γιατί.

«Το "Voyage of Time" είναι μια απίστευτα όμορφη και μοναδική βιωματική ταινία της IMAX για τα παιδιά και τις οικογένειες, με το χρονικό της γέννησης του χρόνου. Είμαι πολύ ευγνώμων που είμαι μέρος ενός τέτοιου συναρπαστικού και εκπαιδευτικού έργου, αλλά σήμερα είμαι επικεντρωμένος στην κατάσταση της οικογένειάς μου και δεν θέλω να αποσπάσω την προσοχή σας από την εξαιρετική αυτή ταινία, την οποία ενθαρρύνω όλους να δείτε».

Ιδού και το τρέιλερ