Κιμ Καρντάσιαν: "Σεσημασμένος" φαρσέρ της επιτέθηκε για να τη φιλήσει στα οπίσθια [photos & vds]

29.09.2016
Ένα πολύ παράξενο περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες στο πλαίσιο της εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι με πρωταγωνίστρια την 34χρονη ριάλιτι σταρ και έναν παλιό "γνώριμο".

Δεν πέρασε πολύς καιρός από την επίθεση που δέχτηκε στους δρόμους του Μιλάνο η Τζίτζι Χαντίντ έχουμε μια νέα επίθεση στην Κιμ Καρντάσιαν.

Και ναι, ήταν από τον ίδιο άντρα, ο οποίος παλιότερα είχε επιτεθεί και στον Μπραντ Πιτ (μεταξύ άλλων). Ιδου τι συνέβη ακριβώς στο βίντεο που ακολουθεί και στη συνέχεια οι εξηγήσεις και οι απαντήσεις.

Just caught this guy literally kissing #kimkardashian ass @kimkardashian

A video posted by Ondine Azoulay (@ondineazoulay) on

Ο ίδιος ο Βιτάλι Σέντιουκ πάντως, ο οποίος έχει ιστορία με παρόμοια περιστατικά με "θύματα" διασήμους όπως ο Μπραντ Πιτ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Μπράντλεϊ Κούπερ δίνει τη δική του απάντηση μέσω Instagram.

"Διαμαρτυρόμουν για τα εμφυτεύματα της Κιμ. Ενθαρρύνω την ίδια και τους υπόλοιπους Καρντάσιασν να διαφημίζουν τη φυσική όμορφιά στις έφηβες κοπέλες που τις ακολοθούν και τις υποστηρίζουν τυφλά. ΥΓ. Εγώ καθόμουν έξω από ένα εστιατόριο χρησιμοποιώντας ελεύθερο WiFi, τρώγοντας το παγωτό μου. Όταν ξαφνικά ένα σωρό παπαράτσι εμφανίστηκαν και από το αυτοκίνητο βγήκε η Κιμ Καρντάσιαν. Ορκίζομαι ότι δεν ήξερα ότι θα ήταν εκεί. Έτσι έπρεπε να κατεβάσω μια ιδέα πολύ γρήγορα. Μήπως αυτό σημαίνει ότι δεν πηγαίνω εγώ στους celebrities αλλά έρχονται εκείνοι σε εμένα; LOL. Καλό βράδυ σε όλους. Πρέπει να τελελιώσω το παγωτό μου. Photo credit: Goffphotos"

Λίγες μέρες νωρίτερα είχε εξηγήσει ότι ο λόγος για τον οποίο επιτέθηκε στην Τζίτζι Χαντίντ ήταν για να τονίσει την αντίδρασή του στην επιλογή της ίδιας και των κοριτσιών Τζένερ -που ουδεμία σχέση έχουν με πασαρέλα και μόδα- στα τελευταία ντεφιλέ