Μαίρη Συνατσάκη: Γιατί «πάγωσε» με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο;

10.10.2016
Για τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και το ξαφνικό κόψιμο της εκπομπής τους την περσινή σεζόν μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη, «Σπάτα live» σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Αντικειμενικά, θα μπορούσε να έχει πάρει λίγο χρόνο ακόμα, καθώς όταν κόπηκε η εκπομπή δεν είχαμε καν κλείσει τρίμηνο, σε μια ζώνη που ανοίξαμε εμείς στο κανάλι, καθώς παλιότερα δεν υπήρχε αντίστοιχο ζωντανό προϊόν. Υπάρχει ένα ‘κρίμα’ μέσα μου για τη χρονιά αυτή. Δεν απογοητεύτηκα από την τηλεόραση, αλλά νιώθω πως έμαθα την πιο κυνική της πλευρά. Μου έχει φύγει πια ο ρομαντισμός που είχα παλιότερα.»

Αναφορικά με το αν κλονίστηκε η σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είπε: «Όχι. Με τον Δημήτρη πέρυσι τσακωθήκαμε μόνο μια φορά, προϊόν συσσωρευμένης έντασης και από τους δυο μας. Η τσακωμάρα μας ήταν επί της ουσίας για μια ασυνεννοησία. Παγώσαμε για δύο μέρες, μετά είπαμε ο ένας στον άλλον συγνώμη και συνεχίσαμε τη δουλειά μας. Πέρα από αυτό, σε όλα τα δύσκολα ραντεβού και ανακοινώσεις ήμασταν πολύ δεμένοι. Τον κοιτούσα, με κοιτούσε, κάναμε ένα νεύμα του κεφαλιού, λέγαμε ‘δεν πειράζει’ και πηγαίναμε μαζί στην ομάδα να πούμε τα καθέκαστα. Η φιλία μας δεν κλονίστηκε, αντιθέτως ήταν από τα πράγματα που μας έδεσαν.»