Ποιο botox... Τι έχει κάνει η Μαρία Σολωμού για να κρύψει τις ρυτίδες

11.10.2016
Παλαιότερα μπορεί να είχαν μόνο το λίφτινγκ στη διάθεσή τους οι γυναίκες στη μάχη τους ενάντια στα σημάδια που αφήνει στο πρόσωπό τους ο χρόνος, όμως, πλέον υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις για όλα τα γούστα.

Ίσως το πιο διαδεδομένο είναι το botox, αλλά εάν φοβάσαι τη βελόνα όπω ςη Μαρία Σολωμού τότε αυτό δεν αποτελεί επιλογή όπως δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό». Τι έχει κάνει; Κάτι μοναδικό και δεν πονάει καθόλου...

«Βεβαίως και έχουν περάσει τα μπότοξ από το μυαλό μου. Όλα έχουν περάσει. Ολικό λίφτινκ θέλω να κάνω από την πατούσα μέχρι πάνω. Ξέρεις πως θα ψηλώσω αμα τραβήξεις το περισσευούμενο; Όλα σου περνάνε από το μυαλό, το θέμα είναι τι αντέχεις να κάνεις. Εγώ έχω βρει πάρα πολλές λύσεις.

Έχω πρόβλημα με τη βελόνα μεγάλο. Έχω δοκιμάσει, έχω κλωτσήσει έναν γιατρό. Έχω δοκιμάσει διάφορα, δεν έχει πετύχει τίποτα. Το μόνο που έχει πετύχει όμως ξέρεις τι είναι; Οι αφέλειες. Βλέπεις κάτι; Δεν υπάρχει καλύτερη λύση από τις αφέλειες. Δεν φαίνεται τίποτα γιατί άμα το σηκώσω, η ρυτίδα είναι ολούθε».