Νίκη Παλικαράκη: Αποκαλύπτει το λόγο που δεν έκανε παιδιά

14.10.2016
Η Νίκη Παλικαράκη έχει γίνει γνωστή από την συμμετοχή της σε πολύ επιτυχημένα σήριαλ της τηλεόρασης και στην προσωπική της ζωή κρατά χαμηλούς τόνους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η γνωστή ηθοποιός στην φετινή σεζόν συμμετέχει στη σειρά «Πέντε κλειδιά» και μοιράζεται σε Ελλάδα και Κύπρο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Μάλιστα περνά πολύ χρόνο στα γυρίσματα και επεσήμανε πως «απέναντι στην τέχνη της είναι σαν μοναχή, ταγμένη». Η ίδια μίλησε στο Λοιπόν για την αφοσίωσή της αυτή και εξήγησε πως δεν θα ήταν το ίδιο αν είχε ένα παιδί: «Έχω την πολυτέλεια να μπορώ να βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή εκεί που πρέπει λόγω δουλειάς, να αφοσιώνομαι σε αυτό, να μην έχω κάτι να με κρατάει πίσω και να νιώθω άσχημα, ενοχικά.

Ήθελα πλήρη ελευθερία, οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να αλλάξει η ανάγκη της δουλειάς, να σε πάει να γυρίζεις σαν το γύφτο όλο το καλοκαίρι, το χειμώνα να δουλεύεις όλη την ημέρα κι αυτό δεν μπορεί να συνυπάρξει με ένα παιδί. Όπως θα είχα γύρισμα στην Αθήνα, έτσι έχω και στην Κύπρο, απλώς αντί να γυρίζω σπίτι μου, γυρίζω στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείο».