Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποκαλύπτει το μοναδικό πράγμα που έχει μετανιώσει στον γάμο της

14.10.2016
19 χρόνια παντρεμένη γιορτάζει φέτος με τον σύζυγό της, Μάθιου Μπρόντερικ η διάσημη ηθοποιός και επιστρέφει στη στιγμή του γάμου της για να εξομολογηθεί κάτι πολύ προσωπικό.

Στην εκπομπή Watch What Happens Today η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μιλά στον Άντι Κοέν για τον γάμο της με τον Μάθιου Μπρόντερικ, αποκαλύπτοντας το ένα πράγμα που σίγουρα θα έκανε διαφορετικό σήμερα.

Μπορεί στον κινηματογραφικό της γάμο με τον Mr Big να είχε φορέσει ένα νυφικό υπερπαραγωγή του Όσκαρ ντε λα Ρέντα [φωτό έπανω] όμως όταν παντρεύητηκε στην πραγματική ζωή τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά.

Εκεί, η νύφη είχε επιλέξει ένα μαύρο απλό φόρεμα Morgane Le Fay. Κομψότατο, έγραψε τη δική του ιστορία [φωτό κάτω] όμως η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ το έχει μετανιώσει.

"Αν το έκανα σήμερα θα φορούσα ένα κανονικό λευκό νυφικό. Όπως έπρεπε", παραδέχεται η Πάρκερ, η οποία, να θυμίσουμε πως όταν είχε στείλει προσκλήσεις σε 100 φίλους και συγγενείς εκείνη τη μέρα του 1997 δεν είχε αναφέρει καθόλου τον γάμο. Οι καλεσμένοι έφτασαν για να παραβρεθούν σε πάρτι και τελικά έγιναν μάρτυρες σε γάμο.