H Παπαρίζου ξεσπά: «Δεν θα θέλω να πω ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά»

20.10.2016
Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η αδυνατισμένη Έλενα Παπαρίζου, η οποία μίλησε ανοιχτά και για την προσωπική της ζωή.

Η Έλενα, μίλησε τόσο για το γάμο της με τον Ανδρέα Καψάλη όσο και για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού.

Για το γάμο της που κράτησε μυστικό, η Παπαρίζου εξήγησε πως έγινε στην Αθήνα παρουσία επτά ατόμων που δεν μαρτύρησαν τίποτα στα μίντια γιατί ήταν οικογένεια της και τόνισε:

«Αν θέλεις μπορείς να τα καταφέρεις. Υπάρχουν φωτογραφίες μόνο για εμάς τους δύο».

Όσο για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού, η 34χρονη Παπαρίζου ξέσπασε και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Στη Σουηδία σε ρωτάνε αν έχεις παιδιά, απαντάς και η ερώτηση τελειώνει εκεί. Δεν είναι ευγενικό να ρωτάς μια παντρεμένη γυναίκα στα 34 της πότε θα κάνει παιδί.

Φυσικά και θέλω παιδιά αλλά αν ο εκατοστός γιατρός μου πει 'Έλενα δεν θα γίνεις μητέρα' δεν είναι ωραίο να βγω να πω δεν μπορώ να κάνω παιδιά. Φυσικά και θα ήθελα να κάνω παιδί, όχι ένα πολλά, αυτό είναι το όραμα που έχω για τη ζωή μου αλλά δεν ξέρω αν θα πραγματοποιηθεί, με έχουν πάρει τα χρόνια», τόνισε η Παπαρίζου.

Και παρότι ο Αρναούτογλου της εξήγησε πως υπάρχουν γυναίκες που γίνονται μητέρες στα 47 και ο Κώστας Βουτσάς στα 82 έγινε πατέρας και πάλι, η Παπαρίζου εξήγησε:

«Όπως είχε πει και η Κατερίνα Λέχου, πρέπει να σκεφτείς κι αν αυτό το παιδί που θα έρθει πρέπει να έχει εσένα γονιό σε τέτοια ηλικία. Φυσικά και ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του. Εγώ, για τη δική μου ζωή, έχω σκεφτεί αλλιώς τα πράγματα».

Το μοναδικό πράγμα που δεν θέλησε να σχολιάσει πάντως η Έλενα ήταν ο Τόνυ Μαυρίδης!