Πέμη Ζούνη: Η ξεκάθαρη δήλωση για το χωρισμό της

20.10.2016
Καλεσμένη στο Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η ηθοποιός Πέμη Ζούνη, η οποία μίλησε ξεκάθαρα για τη νέα της καριέρα στο Χόλιγουντ αλλά και για το χωρισμό της από το Στάθη Σκέντζο.

Πιο ανανεωμένη από ποτέ, η ηθοποιός αποκάλυψε στο Γρηγόρη πως ετοιμάζεται να φύγει για το Λος Άντζελες όπου θα κυνηγήσει το όνειρο της διεθνούς καριέρας:

«Είναι ένα σπουδαίο δώρο που μου έτυχε! Ήρθε από μία πολύ τρελή συγκυρία, μετά από μια ιδέα που είχε η συμπαραγωγός μου, η οποία έχει συνεργαστεί ξανά με έναν σπουδαίο Ρώσο σκηνοθέτη. Μετά από μία επαφή, άρχισε μία ιερά εξέταση, με υποβολή στοιχείων και δουλειών. Έκαναν πάρα πολλές οντισιόν, έγινα αντικείμενο έρευνας, μέχρι να πάρω το “οκ”. Είναι κάτι που δεν μπορούσα ούτε να το ονειρευτώ!».

Όσο για το χωρισμό της, η Ζούνη υπήρξε ξεκάθαρη και λαλίστατη:

«Χωρίζω, δεν είναι κάτι κρυφό. Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου, είμαστε γονείς της Ελεονώρας, έχουμε ένα μαγαζί μαζί, η μετάβαση έγινε ομαλά, υπήρξαμε 24 χρόνια μαζί κι αυτό δεν σβήνεται.

Το συζητήσαμε ωραία και πολιτισμένα και το πήραμε απόφαση, ούτε τρίτα πρόσωπα υπήρξαν, ο σύζυγός μου ήταν άλλωστε ο πρώτος άνθρωπος που έμαθε για την ταινία στο Λος Άντζελες»