Σε εμπόλεμη κατάσταση Γκέντσογλου- Ηλιάδη! Αυτός είναι ο νέος σύντροφός της;

25.10.2016
Τι και να πέρσι τα Χριστούγεννα έκαναν κοινή φωτογράφηση και μιλούσαν με λατρεία ο ένας για τον άλλο. Αγγελική Ηλιάδη και Σάββας Γκέντσογλου φέρονται να είναι πλέον σε εμπόλεμη κατάσταση, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao και ο λόγος είναι η επιμέλεια του παιδιού.

Ο 2χρονος Βασίλης μένει μαζί με την Αγγελική και τον 11χρονο Μπαμπίνο που απέκτησε η Ηλιάδη με τον Μπάμπη Λαζρίδη, αλλά σύμφωνα με το περιοδικό, ο μέσος είναι σε καθημερινή επαφή με τον δικηγόρο του αφού επιθυμεί να αναλάβει την επιμέλεια που σημαίνει ότι το επόμενο ραντεβού με την πρώην του θα είναι στα δικαστήρια.

Το περιοδικό, όμως, αποκαλύπτει τον 33χρονο γιατρό από την Κρήτη, ο οποίος σύμφωνα με το Ciao, πολιόρκησε στενά το τελευταίο διάστημα την τραγουδίστρια.

Λέγεται Στέλιος Μανουσάκης, τον βλέπεις στη φωτογραφία επάνω και διαβάζουμε ότι προέρχεται «από ισχυρή οικογένεια της Κρήτης, έχει σπουδάσει στην Ελβετία και πρόσφατα ενημέρωσε τους φίλους του στο Facebook πως είναι σε σχέση, ενώ λατρεύει να κινείται στον χώρο της λεγόμενης showbiz και να κυκλοφορεί τα βράδια στα in μγαγαζιά της Αθήνας».

Πως γνωρίστηκαν με την Αγγελική;

Σύμφωνα πάντα με το Ciao, «από κοινές παρέες και το ενδιαφέρον του γυναικολόγου ήταν ακαριαίο. Σχεδόν αμέσως άρχισε να την πολιορκεί στενά με την ίδια στην αρχή να είναι επιφυλακτική. Μετά, όμως, από το επίμονο φλερτ του άρχισε σιγά σιγά να λύνεται και να τον αφήνει να την προσεγγίσει».