Μαρία Δελόγκα: Αυτή είναι η μητέρα του παιδιού του Μαζωνάκη [photos]

25.10.2016
Τη γνωρίσαμε μέσα από τη σχέση της με τον Πάρη Κασιδόκωστα και είναι χορεύτρια. Γυμναστική, χορός, θέατρο είναι όλη της η ζωή. Είναι κολλημένη με την οικογένειά της, λατρεύει τους δικούς της ανθρώπους και ήθελε πάντα να κάνει παιδιά.

Έχει χορέψει στην τηλεόραση, σε ουκ ολίγα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας και σε γνωστό κλαμπ στη Μύκονο. Μετά τον Πάρη Κασιδόκωστα έκανε έναν σύντομο δεσμό με τον γνωστό dj και μουσικό παραγωγό Agent Greg. Κατόπιν, φούντωσαν οι φήμες ότι βγαίνει με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Και τώρα μαθαίνουμε ότι θα αποκτήσουν παιδί - αν αληθεύουν οι φήμες!

Η Μαρία Δελόγκα είναι Αιγοκερίνα, γέννημα θρέμμα Πειραιώτισσα, έχει τελειώσει τη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών και εργάζεται ως γυμνάστρια. και χορεύτρια - μάλιστα έχει εργαστεί και σε νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν ο Γιώργος Μαζωνάκης. Πήρε υποτροφία και έφυγε για δύο χρόνια στην Ισπανία, όπου έζησε τις πιο μαγικές εμπειρίες της ζωής της. Μιλάει αγγλικά και ισπανικά, ενώ χειρίζεται άριστα τους υπολογιστές.

Έχει πάρει μαθήματα υποκριτικής και το θέατρο είναι η μεγάλη της αγάπη. «Ποτέ δεν ξέρεις πού θα σε οδηγήσουν τα όνειρά σου», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στην Espresso.