Μπλέικ Λάιβλι & Ράιαν Ρέινολντς: Σπάνια, κοινή, δημόσια ερωτική εξομολόγηση [photos]

26.10.2016
Γενέθλια είχε πρόσφατα ο διάσημος ηθοποιός και ο εορτασμός στάθηκε η ευκαιρία για να εκφράσει τον έρωτά του προς τη σύζυγο, η οποία έκανε ακριβώς το ίδιο.

Ο Ράιαν Ρέινολντς και η Μπλέικ Λάιβλι είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς σόουμπιζ. Και δεν το κρύβουν. Με αφορμή τα γενέθλια εκείνου, οι δυο τους έκαναν από ένα ποστάρισμα που στάζει.. μέλι. Και μια τρελή διαφήμιση στο αγαπημένο τους μαγαζί. Ιδού και τα πειστήρια.

"Τα καλύτερα γενέθλια. Μακράν! Με τις ευλογίες της συζύγου μου, που είναι ταυτόχρονα φιλαράκι και διεθνής κατάσκοπος @blakelively. Με τεράστια ευχαριστώ στο αγαπημένο μου εστιατόρια στη NYC, @_o_ya_ -και ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στα παιδιά μας που δεν κατέστρεψαν τα πάντα, όπως σκόπευαν", γράφει ο Ράιαν...

Και το "χτύπημα" της Μπλέικ όμως ήταν το ίδιο συναισθηματικό...

"@_o_ya_ Ερωτευτήκαμε στο εστιατόριό μας στη Βοστόνη. Παραμένουμε ερωτευμένοι στο εστιατόριό σας στη Νέα Υόρκη. Ευχαριστούμε για το ΚΑΛΥΤΕΡΟ φαγητό και τις αναμνήσεις. Είσαι το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ μας. Ακόμη μια φορά γενέθλια με τον @vancityreynolds. Έι, Ρέινολντς, μου αρέσεις πάρά πολύ... Απλά το λέω"... γράφει η Μπλέικ και "λιώνει".