Ευγενία Μανωλίδου: «Αν με είχε απατήσει ο Άδωνις, δε θα τον στήριζα»

09.11.2016
Στις συνεντεύξεις της η Ευγενία Μανωλίδου πάντα αναφέρεται στον σύζυγό της Άδωνι Γεωργιάδη με πολύ γλυκά λόγια, αλλά αυτή τη φορά, καλεσμένη στο Όλα …Ξεκόλλα χθες Τρίτη 8 Νοεμβρίου, η Μανωλίδου μίλησε περί απιστίας και τη ζήλια.

Όταν ο Θέμος της είπε: «Το μεγάλο αβαντάζ ενός άντρα πολιτικού είναι ότι αν κάνει παραστράτημα, πρέπει η σύζυγος να βγει και να τον υποστηρίξει», η Μανωλίδου απάντησε: «Είθισται. Εγώ δεν θα το κάνω ποτέ.Τι λες τώρα. Ποτέ»

Και συνέχισε ο Αναστασιάδης:

«Πες ένα φανταστικό σενάριο ότι χτύπα ξύλο παίρνει την κυβέρνηση η Ν.Δ. και υπάρχει ένα θέμα, δεν θα πας να το κουκουλώσεις χάριν της κοινής υπόθεσης να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ;»

Η απάντηση της Μανωλίδου ξεκάθαρη:

«Όχι. Δεν το έχω το διπλωματικό. Αφού το ξέρεις, εγώ άμα είναι να πω κάτι το λέω. Δεν μπορώ. Τα έχω ξεκαθαρίσει αυτά από την αρχή. Μπορεί και να είμαι υπερβολική σε αυτό το κομμάτι, αλλά δεν θέλω»

Στη συνέχεια η Δούκισσα τη ρώτησε αν είναι ζηλιάρα, ενώ ο Θέμος εάν έχει ψάξει το κινητό του. Ιδού η απάντηση:

«Είμαι πάρα πολύ ζηλιάρα. Δεν είμαι παράλογα ζηλιάρα, δεν είμαι αρρωστημένα ζηλιάρα, αλλά όταν πρέπει... Παλιά κοιτούσα κρυφά το κινητό του Άδωνι, τώρα το έχω σταματήσει. Κρυφά. Έχει ψάξει κι εκείνος το δικό μου. Για αυτό το έκανα γιατί μου είχε ψάξει το δικό μου. Η ιδέα δεν μου έχει έρθει από μόνη της. Δεν είχε κάτι, αλλά αν είχε θα έβρισκα. Μια αγωνία να υπάρχει, καλό είναι.»