Ο Κάνιε Γουέστ έπαθε ψυχωσικό επεισόδιο- Νοσηλεύεται με χειροπέδες

22.11.2016
Υπό ψυχιατρική παρακολούθηση βρίσκεται ο γνωστός τραγουδιστής σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες έπειτα από ψυχωσικό επεισόδιο που υπέστη το απόγευμα της Δευτέρας. Οι φίλοι του υποστηρίζουν πως το ξέσπασμα αυτό προήλθε από την ευαισθησία του, αλλά και την εργασιομανία του.

Υπό ψυχιατρική παρακολούθηση βρίσκεται ο γνωστός τραγουδιστής σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες έπειτα από ψυχωσικό επεισόδιο που υπέστη το απόγευμα της Δευτέρας. Οι φίλοι του υποστηρίζουν πως το ξέσπασμα αυτό προήλθε από την ευαισθησία του, αλλά και την εργασιομανία του.Ο λόγος για τον Kanye West, που αντιστάθηκε στην προσπάθεια των ειδικών να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να του φορέσουν χειροπέδες.

«Τα προβλήματά του στο γάμο του με την Kim Kardashian σε συνδυασμό με τη ρήξη του με τον Jay Z, αλλά και την απίστευτη ζήλια του απέναντι στην Beyonce» συνέβαλαν στο να πάθει κρίση και να οδηγηθεί στο νοσοκομείο για την “υγεία και την ασφάλειά του”», αναφέρουν χαρακτηριστικά γνωστοί του.

Η σύζυγός του Κιμ Καρντάσιαν την ώρα του επεισοδίου βρισκόταν σε εκδήλωση και σύμφωνα με πηγές, δεν εθεάθη στο νοσοκομείο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ακυρώθηκε το υπόλοιπο της περιοδείας του με τίτλο «Saint Pablo». Οι fans του μάλιστα δημιούργησαν στο Twitter ένα hastag #PrayForKanye (προσευχηθείτε για τον Kaye).