Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλά για το τρίτο πρόσωπο στον χωρισμό του

22.11.2016
Έξαλλος φέρεται να είναι ο διάσημος παρουσιαστής με μερίδα του Τύπου κα τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την είδηση για τον χωρισμό του.

Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα θέλουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη σύντροφό του, με την οποία έχουν μαζί ένα παιδάκι, να χωρίζουν. Εκείνος, έξαλλος, μιλάει στην εφημερίδα Espresso και απειλεί με μηνύσεις για τα ψευδή δημοσιεύματα που αναφέρουν τρίτο πρόσωπο:

«Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη ζωή μου. Ξεκινάω μηνύσεις. Δεν σέβονται τίποτα πια και κυρίως το παιδί μου, το οποίο θα διαβάζει αργότερα τέτοια απαράδεκτα δημοσιεύματα για τον πατέρα του άλλων. Ειλικρινά αυτή τη φορά θα κινηθώ νομικά και θα ζητήσω τη στήριξη της Δικαιοσύνης. Θα καταθέσω μηνύσεις σε όλα τα media που θα γράψουν τέτοιες ανακρίβειες για την προσωπική μου ζωή και μάλιστα από αυτή κιόλας την εβδομάδα.

Δεν είναι δυνατόν όταν υπάρχουν παιδιά, να γράφονται πράγματα που αμαυρώνουν την εικόνα των γονέων. Δεν σεβάστηκαν την έκκληση της γυναίκας μου να μη φωτογραφίζουν εκείνη και το παιδί ή να μη γράφουν για αυτή, καθώς δεν είναι δημόσιο πρόσωπο και επιθυμεί την ηρεμία της. Αυτή τη φορά ξεχείλισε το ποτήρι, γιατί τίθεται θέμα αξιοπρέπειας, την οποία προσπαθώ να κρατήσω, ενώ όλα αυτά έχουν αντίκτυπο στο παιδί μου. Τους καλώ να σταματήσουν να γράφουν από σήμερα, θα κινούμαι πλέον νομικά».