Ελένη Δήμου: Έφαγε ξύλο για το τραγούδι αλλά τα κατάφερε & έβγαλε λεφτά! Είχε φορέματα εκατομμυρίων

23.11.2016
Για τα λεφτά που έβγαλε από το τραγούδι αλλά και τα υπέρογκα ποσά που είχε χαλάσει για την εμφάνισή της μίλησε γνωστή ελληνίδα τραγουδίστρια στην εκπομπή "Έτοιμο το πρωινό".

Ο λόγος για την Ελένη Δήμου που αποκάλυψε πως έβγαλε αρκετά χρήματα από το τραγούδι αλλά και τα εμπόδια που πέρασε για ν΄ακολουθλησει τ΄όνειρό της.

Όπως είπε μόνο στηριγμά της ήταν η μητέρα της αφού ο πατέρας της κι ο αδελφός της είχαν αντιρρήσεις και δεν την άφηναν ν΄ασχοληθεί με το τραγούδι. Έιχε μάλιστα φάει ξύλο αλλά αυτό δεν τη σταμάτησε.

«Ο μπαμπάς μου και ο αδελφός μου δεν ήθελαν. Η μητέρα μου ήταν σύμμαχος μου. Είχε πολύ ωραία φωνή η μητέρα μου. Από παιδί ήθελα να γίνω τραγουδίστρια. Η μητέρα μου με νανούριζε με την υπέροχη φωνή της. Αργότερα μεγαλώνοντας και στο δημοτικό είχα ένα τρανζιστοράκι και άκουγα. Είναι όπως αυτό που έλεγαν οι παλιοί αυτοί οι παλιοί, γεννήθηκε για να κάνει αυτό το πράγμα. Ο μπαμπάς δεν ήθελε γιατί ήμουν πολύ μικρή, ήμουν 16 χρονών. Έφαγα και λίγο ξύλο από τον αδελφό μου, αλλά είπα ό, τι και να κάνετε εγώ δεν θα αλλάξω».

Όσον αφορά τα χρήματα που έβγαλε παραδέχτηκε πως έβγαλε αρκετά κι ας μην είχε τα κασέ των λαικών τραγουδιστών ενώ χάλασε μεγάλα ποσά για ακριβά ρούχα, παπούτσια και κοσμήματα. Ένα μόνο της φουστανι στοίχιζε τρία εκατομμύρια δραχμές.

«Έβγαλα χρήματα από αυτή τη δουλειά, δεν μπορώ να πω. Δεν χρυσοπληρώθηκα όπως οι λαϊκοί τραγουδιστές. Αλλά επένδυσα πάρα πολύ στη δουλειά μου. Χάλασα πολλά χρήματα για την εμφάνιση. Μου άρεσε πολύ να κάνω καλά και ακριβά ρούχα, καλά παπούτσια, κοσμήματα. Ξόδευα πολλά λεφτά. Αρκεί να σου πω πως ένα φουστάνι που το κεντούσαν μέρα νύχτα έκανε τρία εκατομμύρια δραχμές».