Ματέο Παντζόπουλος σε Ελένη Μενεγάκη: «Εγώ διαχωρίζω τη θέση μου κι αποχωρώ»

24.11.2016
Ρήξη φέρεται να έχει επέλθει το τελευταίο διάστημα στη σχέση της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου με αφορμή τα πεσμένα νούμερα της εκπομπής της και δεδομένου ότι εκείνος είχε συμβουλευτικό χαρακτήρα στο στήσιμο, η γκρίνια δεν άργησε να εμφανιστεί.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, με τη ρήξη τους να είναι πλέον δεδομένη, σε ότι αφορά τα επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα της Ελένης κυρίως, ο Ματέο Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη προβαίνουν σε μια κίνηση που μπορεί τελικά να αποβεί και πολύ σοφή για τους ίδιους και τη σχέση τους.

Άλλο τα οικονομικά και άλλο τα προσωπικά, φαίνεται να σκέφτονται προκειμένου να διατηρήσουν αλώβητα τα δεύτερα, αποφάσισαν πολύ απλά να διαχωρίσουν τα πρώτα. Ο Ματέο Παντζόπουλος που έχει εκνευριστεί πολύ από τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες, φέρεται να είπε στην παρουσιάστρια ότι δε θέλει να μπλέκεται στα επαγγελματικά της και της ζήτησε να χωρίσουν τα «τσανάκια» τους, κάτι που η Ελένη δέχτηκε αν και όχι ευχάριστα κι εύκολα και έτσι οι δυο τους προχωρούν στις απαραίτητες διαδικασίες.

Στο Ciao διαβάζουμε πως οι καυγάδες κι οι εντάσεις ήταν ολοένα και πιο έντονοι, καθώς εκείνος λέει τη γνώμη του, αλλά εκείνη φέρεται πλέον να είναι αποφασισμένη να κάνει αυτό που θεωρεί εκείνη σωστό και μόνο. Η ρήξη είναι πρωτόγνωρη, ενώ το σκηνικό αποτελειώθηκε με την παρέμβαση της μητέρα της Ελένης, κ.Ζέτα η οποία ζήτησε να σταματήσει ο Ματέο να ανακατεύεται σε αυτά που δεν τον αφορούν.

Έτσι προκειμένου να βαθύνει ακόμα περισσότερο το ρήγμα και να σταματήσουν οι διαρκείς καυγάδες ο Παντζόπουλος είπε «Εγώ διαχωρίζω τη θέση μου κι αποχωρώ» και δήλωσε πως τα πορτοφόλια πλέον θα είναι χωριστά κι εκείνος δε θα έχει κανέναν λόγο στα οικονομικά της Ελένης.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ ψηλούς τόνους, σύμφωνα με το Ciao και ο ίδιος φέρεται να ξεκαθάρισε πως αυτός δεν έχει σχέση με την παρουσιάστρια Μενεγάκη, αλλά με την Ελένη και αυτό δε θέλει να το ρισκάρει για όλα τα εκατομμύρια του κόσμου.