Έβαν Ρέιτσελ Γουντ: "Με βίασαν δυο φορές, τη μία ο σύντροφός μου"

29.11.2016
Εξομολόγηση εκ βαθέων για την Έβαν Ρέιτσελ Γουντ η οποία άνοιξε την καρδιά της για να μοιραστεί πολύ προσωπικές και οδυνηρές εμπειρίες της.

Η διάσημη ηθοποιός που έχει απασχολήσει αρκετά τα ΜΜΕ έχοντας δηλώσει ανοιχτά ότι είναι bisexual αποκάλυψε με επιστολή που έστειλε στο περιοδικό Rolling Stone, ως συμπλήρωμα μιας συνέντευξης την οποία παραχώρησε πρόσφατα και μίλησε για "τη σωματική, ψυχολογική και σεξουαλική κακοποίηση" που έχει βιώσει στη ζωή της και συγκλονίζει εκ νέου.

Η 29χρονη ηθοποιός που υπήρξε αρραβωνιασμένη με τον εκκεντρικό μουσικό Μέριλιν Μάνσον [φωτό επάνω] αποκάλυψε ότι βιάστηκε δυο φορές στη ζωή της. "Τη μία από το έτερον ήμισύ της εκείνη την εποχή και την άλλη από τον ιδιοκτήτη ενός μπαρ".

Εξήγησε μάλιστα γιατί αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τη φρική αυτή εμπειρία της.

"Ζούμε σε τέτοιες εποχές που οι άνθρωποι δεν πρέπει να μένουν σιωπηλοί πια", φωνάζει η Έβαν Ρέιτσελ υπογραμμίζοντας την "κραυγαλέα μισαλλοδοξία και το σεξισμό" που χαρακτηρίζει την κοινωνία μας σήμερα.

Και η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ δεν είναι η μόνη διάσημη που υπήρξε θύμα βιασμού και μίλησε δημόσια γι' αυτό. Κάνε κλικ στον σύνδεσμο και δες όλους τους υπόλοιπους "γενναίους" του Χόλιγουντ που έχουν μοιραστεί αντοίστιχες εμπειρίες τους.