Η «κόντρα» του Γεωργούλη με το δημοτικό συμβούλιο Λάρισας

30.11.2016
Οι απουσίες των δημοτικών συμβούλων από τις συνεδριάσεις του συμβουλίου είναι και ο λόγος που έχει δημιουργηθεί θέμα με τον Αλέξη Γεωργούλη και το δημοτικό συμβούλιο Λάρισας.

H χθεσινή συνεδρίαση του συμβουλίου είχε κόντρες και αντεγκλήσεις, μετά και το εξώδικο που έχει αποστείλει ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο γνωστός ηθοποιός και δημοτικός σύμβουλος, ακολουθώντας την τακτική της δημοτικής συμβούλου 'Ασπας Σουλούκου, έχει στείλει εξώδικο προς στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λαρισαίων, κ. Τάχο, με αφορμή την επιστολή που είχε στείλει ο πρόεδρος, προς την αρμόδια ελεγκτική Αρχή, ζητώντας να παρθούν μέτρα για τις πολλές απουσίες των δύο συμβούλων από τις συνεδριάσεις του συμβουλίου.

Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας, μάλιστα που συζητήθηκε και το θέμα των απουσιών, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου επεσήμανε πως δεν έχει καμία προσωπική αντιπαράθεση με τους δύο δημοτικούς συμβούλους.

Ο πρόεδρος το ΔΣ τόνισε πως ο Αλέξης Γεωργούλης είχε ενημερωθεί σχετικά, ενώ τόνισε : «Όλοι δουλεύουμε και είμαστε στην υπηρεσία των πολιτών. Όποιος δεν μπορεί να το δηλώσει. Ας μας πει ότι θα έρθω όποτε γουστάρω…».

Ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης τόνισε ότι το θέμα δεν έπρεπε να πάρει άλλες διαστάσεις και περισσότερο πρέπει να λειτουργήσει σαν καμπανάκι.

Σημειώνεται πως με βάση τα στοιχεία που παρουσίασε χθες ο κ. Τάχος, από τις 75 συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου που έχουν γίνει, ο Αλέξης Γεωργούλης έλειπε 49 φορές.