Παύλος Χαϊκάλης: «Δεν είχα λεφτά για θρησκευτικό γάμο»

08.12.2016
Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή του μετά τον γάμο! Σε συνέντευξή του ο ηθοποιός και πολιτικός Παύλος Χαϊκάλης μίλησε για τον γάμο του και αποκάλυψε τους λογούς που δεν παντρεύτηκε στην εκκλησία.

«Η ζωή μου δεν έχει αλλάξει. Τίποτα, όλα καλά είναι, κανονικότατα και με τον νόμο. Γιατί πρέπει να έχει αλλάξει κάτι δηλαδή; Επειδή ένας άνθρωπος ήρθε εις γάμου κοινωνία; Έκανα έναν πολιτικό γάμο. Δεν έκανα θρησκευτικό, γιατί για να κάνεις ένα θρησκευτικό γάμο χρειάζονται χρήματα και δεν τα είχα. Γι’ αυτό τον λόγο. Όταν θα βρεθούν τα χρήματα, θα κάνω και θρησκευτικό γάμο. Θα παντρευτώ δύο φορές την ίδια γυναίκα!» δήλωσε ο ηθοποιός στο Λοιπόν.

Ο Παύλος Χαϊκάλης και η Μαρία Λύκου γνωρίστηκαν όταν εκείνη μπήκε ως αστυνομικός στην προσωπική του φρουρά. Έκαναν το επόμενο μεγάλο βήμα επισημοποιώντας την σχέση τους, στο δημαρχείο Ραφήνας. Ο γάμος έγινε με καλεσμένους λίγους συγγενείς και φίλους του ζευγαριού, ενώ κουμπάρα έγινε η παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη. Μετά το γάμο ακολούθησε τραπέζι για τους φίλους και συγγενείς των νεόνυμφων.