Στα άκρα οι σχέσεις Μπραντ Πιτ & Αντζελίνα Τζολί: "Δεν έχετε δει τίποτα ακόμη"

13.12.2016
Και ενώ το πολύκροτο διαζύγιο των διάσημων πρώην συζύγων δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, όλα δείχνουν ότι τα πράγματα μεταξύ τους πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.

Η Αντζελίνα Τζολί ζήτησε διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ τον Σεπτέμβριο ύστερα από 2 χρονια γάμου, 10 χρόνια σχέσης και 6 παιδιά (3 βιολογικά και 3 υιοθετημένα) τα οποία αυτή τη στιγμή βρίσκονται, μοιραία, στο... "μάτι του κυκλώνα".

Καθώς η "μάχη" για την επιμέλειά τους καλά κρατεί, με τη 41χρονη σταρ να έχει κερδίσει την αποκλειστική επιμέλεια, όμως προσωρινά και τον 52χρονο Πιτ να μην παραδίδει τα όπλα αλλά να επιμένει να τη διεκδικεί, δημοσίευμα του HollywoodLife.com τους θέλει να φτάνουν στα άκρα.

"Αδίστακτη" αποκαλεί την Τζολί το δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο σκοπός της είναι να "αποκλείσει τελείως τον Πιτ από τη ζωή των παιδιών του".

"Προετοιμαστείτε, δεν έχετε δει τίποτα ακόμα, αυτό το διαζύγιο είναι έτοιμο να πάρει μία πολύ πιο άσχημη τροπή", φαίρεται να δηλώνουν από κοινού η Αντζελίνα και η δικηγόρος της, Λόρα Γουέμπστερ. Λες;