Η Κέιτ Μος ποζάρει γυμνή

28.08.2008
...και μαζί με το σώμα της, αποκαλύπτει την ψυχή της, σε μια απ' τις σπάνιες συνεντεύξεις της.

...και μαζί με το σώμα της, αποκαλύπτει την ψυχή της, σε μια απ' τις σπάνιες συνεντεύξεις της.

Με αφορμή τη νέα της γυμνή φωτογράφιση για το καλλιτεχνικό περιοδικό 'Interview' στο τεύχος Σεπτεμβρίου 2008, η Κέιτ Μος ανοίγει την ψυχή της και μιλάει για την κόρη της, τη σχέση της με τον εαυτό της και τους άντρες της ζωής της.

Το 34χρονο μοντέλο που έχει δοκιμάσει πολλές φορές στο παρελθόν την αρνητική πλευρά της διασημότητας, κυρίως εξαιτίας της χρήσης ναρκωτικών, ποζάρει σε μια σειρά ασπρόμαυρων φωτογραφιών ως γυναίκα-αράχνη. Φορώντας μόνο ένα ζευγάρι λαστιχένια γάντια με την υπογραφή του Αζεντίν Αλάϊα και με πλατινέ περούκα με ανάκατα μαλλιά, λέει για τους άντρες: "Το πρώτο που προσέχω πάνω τους είναι τα μάτια ή τα χείλη. Εξαρτάται. Αλλά, μιλάμε για διαβολικά πλάσματα. Είναι όλοι τους μπάσταρδοι! Δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι κανέναν!". Για να ξέρετε σε ποιους αναφέρεται, σας θυμίζουμε ότι ανάμεσα στους πρώην της μετράνε ο Πιτ Ντέρτι, ο εκδότης Τζέφερσον Χακ κι ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ.

Τουλάχιστον όμως δίνει κάποια παρηγοριά στον σημερινό της φίλο, τον 39χρονο μουσικό Τζέιμι Χινς: "Στα είκοσί μου μπορεί να μιλούσα βρώμικα. Τώρα όμως είμαι πολύ καλύτερη στο κρεβάτι. Είναι θέμα γνώσης κι εμπειρίας".

Στην ίδια συνέντευξη υπερασπίζεται το σώμα της λέγοντας: "Είμαι αδύνατη γιατί δεν τρώω συχνά. Δεν το κάνω επίτηδες. Απλώς συνέχεια τρέχω σε φωτογραφίσεις όπου είναι αδύνατον να τραφείς σωστά, ή βρίσκομαι σε κάποιο αεροπλάνο όπου τις περισσότερες φορές το φαγητό είναι άθλιο. Ωστόσο δεν είμαι κοκαλιάρα, ούτε ανορεξική".

Σε ερώτηση σχετικά με τις γυναίκες και τις πλαστικές στήθους η Μος είναι επίσης κάθετη: "Το πρώτο πράγμα που κοιτάω σε μια γυναίκα είναι το στήθος της. Αλλά βρίσκω απαίσιο το ψεύτικο στήθος. Πολλές φίλες μου έχουν βάλει σιλικόνη, κι οι περισσότερες είχαν προβλήματα. Σε μια περίπτωση μάλιστα, το ένα στήθος ήταν στη θέση του και το άλλο της είχε ανέβει στην κλείδα. Άσε που τα περισσότερα είναι τόσο σκληρά που άμα τα χτυπήσεις βγάζουν θόρυβο, σαν χτυπάς την πόρτα".

Δεν αποκλείει ωστόσο το ενδεχόμενο να αλλάξει γνώμη στο μέλλον: "Αν χαλαρώσω και ρυτιδιάσω, μπορεί να το ξανασκεφτώ. Για την ώρα όμως δεν μ' αρέσει το μεγάλο στήθος".

Η λαμπερή σταρ, που θεωρεί τον Φρανκ Σινάτρα και τον Μπομπ Ντίλαν τις πιο σημαντικές προσωπικότητες που έχει συναντήσει στη ζωή της, έχει έναν έξυπνο τρόπο να κάνει την πεντάχρονη κόρη της να τρώει.

"Φυλάω όλα τα αξιόλογα κομμάτια που έχω στην γκαρνταρόμπα μου από 17 χρονών, για την κόρη μου, τη Λίλα. Μ' αυτά την εκβιάζω. 'Αν δεν τρως το φαΐ σου, δεν θα πάρεις τα ρούχα μου. Δεν θα μεγαλώσεις και δεν θα σου κάνουν', της λέω. Είναι φανατική με τη μόδα. Τώρα λέει ότι θα παντρευτεί τρεις φορές και ξέρει μάλιστα και με ποιους. Είναι πολύ αστεία. Ακριβώς όπως ήμουν κι εγώ".