Μαρκ Άντονι: Η επίσημη ανακοίνωση για το διαζύγιο

20.12.2016
Οι φήμες ακουγόταν καιρό όμως τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση μέσω μιας κοινής δήλωσης του ζευγαριού που δόθηκε μόλις στη δημοσιότητα.

Ο Μαρκ Άντονι και η εντυπωσιακή Σάνον ντε Λίμα είχαν γίνει ζευγάρι το 2012 λίγους μήνες μετά τον χωρισμό εκείνου από την Τζένιφερ Λόπεζ και δυο χρόνια αργότερα είχαν κάνει ένα μικρό διάλειμμα.. Τον Μάρτιο του 2014, όμως τα ξαναβρήκαν και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους παντρεύτηκαν σε στενό οικογενειακό κύκλο στο σπίτι του Άντονι στον Αγιο Δομίνικο.

Όλο τον καιρό οι σχέσεις του ζεύγους με την πρώην, Τζένιφερ Λόπεζ υπήρξαν άψογες, ενώ δεν έλειψαν και οι κοινές, οικογενειακές πόζες

Family time! #Radiocity

A photo posted by SHANNON DE LIMA (@shadelima) on Aug 28, 2016 at 7:51am PDT

Και τώρα, έχουμε "αυλαία" και σε αυτή τη σχέση. Το τρίτο διαζύγιο του Μαρκ Άντονι. Ιδού η ανακοίνωση που δόθηκε στον Τύπο σχετικά.

"Μετά από πολλή σκέψη, αποφασίσαμε από κοινού και χωρίς εντάσεις να τερματίσουμε τον γάμο μας. ζητάμε τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής κατά την διάρκεια αυτής της δύσκολης διαδικασίας. Κανείς από εμάς δεν θα προβεί σε περαιτέρω δηλώσεις γι’ αυτό το προσωπικό θέμα".