Σύλβια Δεληκούρα: Στην πρόβα νυφικού ο σχεδιαστής με είπε "φακλάνα"

03.02.2017
Και οι ηθοποιοί έχουν τις ανασφάλειές τους. Νεαρή ηθοποιός μιλώντας στο "Πρωινό" αποκαλύπτει πως δε νιώθει όμορφη και κάνει παρέα με... την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση.

Ο λόγος για τη Σύλβια Δεληκούρα που μετά τη γέννηση του παιδιού της προσπαθεί - μάταια όπως αναφέρει η ίδια - να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

«Δεν νιώθω όμορφη αυτή την περίοδο. Έχω επανέλθει στα κιλά, έχω αρχίσει και γυμναστήριο. Είναι κάποιες γυναίκες που είναι τυχερές και βγαίνουν από το μαιευτήριο όπως μπήκανε και είναι κι άλλες που παλεύουν να χάσουν τα κιλά. Κάνω παρέα με την κυτταρίτιδα, τη χαλάρωση. Είναι φίλες μου», δήλωσε η ίδια στο "Πρωινό" κι αναφέρθηκε στο λόγο που δεν παντρεύτηκε.

Όπως είπε πριν το παιδί ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας κι έκανε πρόβες νυφικού μέχρι που ο σχεδιαστής την είπε "φακλάνα". Δεν είναι πως η ηθοποιός θίχτηκε αλλά μετά από αυτό έκανε το τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό...

«Τώρα βαριέμαι λίγο να παντρευτώ. Πριν το παιδί ετοιμαζόμουν. Έψαχνα το νυφικό. Είχα πάει σε ένα σχεδιαστή και όταν πήγα για τη δεύτερη πρόβα, δέκα ημέρες μετά την πρώτη, μου λέει “ρε παιδάκι μου, έχεις γίνει λίγο σαν φακλάνα”. Μετά έκανα ένα τεστ και κατάλαβα πως είχα μείνει έγκυος. Οπότε πάνε οι γάμοι πάνε και τα πανηγύρια».