Τανιμανίδης: Πριν φύγει για το Survivor έκανε πρόταση στην αγαπημένη του!

06.02.2017
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο παρουσιστής του «Survivor» έκανε πρόταση γάμου στην Χριστίνα Μπόμπα, πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα του νέου ριάλιτι, «Survivor»

Πάρτι - έκπληξη ετοίμασε η Χριστίνα Μπόμπα στον Σάκη Τανιμανίδη, Εκεί με φίλους , ο Σάκης γιόρτασε και τραγούδησε karaoke.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής του «Survivor» ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram. Στο βίντεο, η Χριστίνα Μπόμπα φαίνεται να φοράει ένα μονόπετρο στο χέρι της. Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα θέλουν τον Σάκη Τανιμανίδη να έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, κατά τη διάρκεια του πάρτι.

Σημερα καταλαβα ακομα μια φορα οτι την ευτυχια στη ζωη μας τη φερνουν οι ανθρωποι γυρω μας! Με αυτο το παρτυ εκπληξη (εκπληξουλες Χριστινακι μου? 😎) λοιπον θελησαν να με αποχαιρετησουν οι φιλοι μου για τους 5 μηνες που θα λειπω για το Survivor στον Αγ Δομινικο!! Δεν εχω λογια να σας εκφρασω το ποσο θα μου λειψετε...γι αυτο θα σας πω ενα ΣΧΕΤΙΚΟ τραγουδι!! Μεγαλο ευχαριστω και στο καταπληκτικο ξενοδοχειο @radissonblupark για την φιλοξενια. #IWillSurvive #SurpriseParty #ImSoHAPPY #SeeUIn5Months #fwnaraNOT

A video posted by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on