Φούντωσε ξανά ο έρωτας! Μα τι τρέχει επιτέλους με αυτούς τους δυο [photo & video]

21.02.2017
Ο διάσημος ράπερ δε διστάζει να εξομολογηθεί την αγάπη και την αφοσίωσή του στην τραγουδίστρια ξανά και ξανά, κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει επιτέλους με αυτούς τους δυο.

Πολλά ακούγονται για τον Ντρέικ και τη Ριάνα και τον αμφιλεγόμενο δεσμό τους. Τουλάχιστον η δεύτερη κρατά σιγήν ιχθύος, γιατί ο ράπερ όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλά συνέχεια γι' αυτήν και το πόσο εξαιρετική σαν άνθρωπος και καλλιτέχνης είναι.

Επίσημα ανακοίνωσαν ότι είναι μαζί τον Ιούλιο, ωστόσο οι φήμες τους θέλουν μαζί αρκετούς μήνες πιο πριν, μετά ακούστηκε ότι χώρισαν, στη συνέχεια ο 30χρονος τραγουδιστής υποστηρίζουν ότι έκανε σχέση με τη Τζένιφερ Λόπεζ με την οποία χώρισε πριν λίγες εβδομάδες εξαιτίας των φορτωμένων τους προγραμμάτων και ότι αυτή είναι απαρηγόρητη.

Κουραστήκατε από τα ατελείωτα «και μαζί και χώρια»; Μα γιατί; Έχουμε και συνέχεια! Φαίνεται λοιπόν, ότι ο Ντρέικ θέλει την 29χρονη Ριάνα διακαώς, αλλιώς πώς να εξηγήσουμε το ότι διέκοψε τη συναυλία του χτες (20 Φεβρουαρίου) για να της ευχηθεί χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της; Και συγκεκριμένα: Το αγόρι έδινε χτες συναυλία στο Δουβλίνο και ξαφνικά σταματά και λέει: «Σήμερα είναι κάποιου τα γενέθλια. Κάποιου για τον οποίο τρέφω πολύ αγάπη και σεβασμό. Και έτσι αντί να τραγουδήσω το “happy birthday”, παρόλο που θα το κάνουμε όλοι μαζί εδώ στο Δουβλίνο, θα το κάνουμε έτσι...» και τραγούδησε το «Work», το τραγούδι του δηλαδή μαζί με τη Ριάνα.

Άλλωστε το παιδί μας έχει συνηθίσει σε δημόσιες εξομολογήσεις. Μόλις τον Αύγουστο κατά τη διάρκεια των MTV Video Music Awards ανέβηκε στη σκηνή για την απονομή του βραβείου στη Ριάνα και είπε: «Είναι για κάποια με την οποία είμαι ερωτευμένος από όταν ήμουν 22 χρονών. Είναι μία από τους πιο αγαπημένους μου φίλους στον κόσμο. Είναι ο ζωντανός θρύλος στη βιομηχανία μας». Και τη φίλησε περιπαθώς. Ορίστε και το φιλί...