Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ετοιμάζεται να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά

10.03.2017
Παρά τις δυσκολίες και την αρχική απογοήτευσή τους ο Mr Facebook και η γυναίκα του ετοιμάζονται να γίνουν ξανά γονείς όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στην σελίδα του στο διάσημο κοινωνικό δίκτυο.

Για τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ και τη σύζυγό του Πρίσιλα Κχαν χρειάστηκαν αρκετές προσπάθειες για να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί, την μόλις 15 μηνών Μαξ και οι ελπίδες να γίνουν ξανά γονείς ήταν μηδαμινές.

Ωστόσο όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος -που αλλού; στο Facebook φυσικά!- η Πρίσιλα είναι έγκυος και σε μερικούς μήνες θα χαρίσουν στη Μαξ μια αδερφούλα. Γράφει συγκεκριμένα: «Η Πρισίλα κι εγώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε πως περιμένουμε ακόμα ένα κοριτσάκι! Μετά από την δύσκολη εμπειρία που είχαμε για να αποκτήσουμε τη Μαξ, δεν ήμασταν σίγουροι για το τι να περιμένουμε ή αν θα μπορούσαμε να κάνουμε άλλο ένα παιδί. Όταν η Πρισίλα κι εγώ ανακαλύψαμε πως ήταν ξανά έγκυος, η πρώτη μας ευχή ήταν το παιδί να είναι υγιές. Η επόμενη ευχή μου ήταν να είναι κοριτσάκι. Δεν μπορώ να σκεφτώ ωραιότερο δώρο από το να έχει μία αδερφή και είμαι τόσο ευτυχισμένος που η Μαξ και το νέο μας παιδί θα έχουν ο ένας τον άλλον».

Η συνέχεια του μηνύματος ήταν ένας ύμνος στο γυναικείο φύλο:

«Μεγάλωσα με τρεις αδερφές που με δίδαξαν πώς να μαθαίνω από τις έξυπνες, δυνατές γυναίκες. Δεν ήταν απλώς οι αδερφές μου αλλά κάποιες από τους καλύτερούς μου φίλους. [...] Μου έδειξαν πώς να είμαι ανταγωνιστικός και παρόλα αυτά, μετά να γελώ μαζί με τους άλλους. Η Πρίσιλα μεγάλωσε μαζί με δύο αδερφές και της δίδαξαν την σημασία της οικογένειας, του να νοιάζεσαι για τους άλλους και τη σκληρή δουλειά. Υποστήριζαν η μία την άλλη ως φοιτήτριες πρώτης γενιάς και στις καριέρες τους στην ιατρική και στις επιχειρήσεις. Είμαστε όλοι καλύτεροι άνθρωποι εξαιτίας των δυναμικών γυναικών στις ζωές μας -αδελφές, μητέρες και φίλες. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τη νέα μικρούλα μας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να αναθρέψουμε άλλη μία δυνατή γυναίκα». Μάλιστα συνόδευσε την ανακοίνωσή του με τέσσερις παιδικές φωτογραφίες στις οποίες εικονίζεται ο ίδιος και οι αδελφές του και η Πρίσιλα και οι αδερφές της.

Δείτε την ανακοίνωση: