H Κρίστεν Στιούαρτ εντυπωσιάζει με Chanel και εξηγεί γιατί ξύρισε το κεφάλι της [photos]

10.03.2017
Η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας στη Νέα Υόρκη φορώντας ένα υπέρκομψο φόρεμα και φαίνεται πιο υπέροχη και λαμπερή από ποτέ.

Δεν την τρομάζουν οι αλλαγές την Κρίστεν Στιούαρτ, και στη νέα της εμφάνιση μας απέδειξε ότι το σχεδόν ξυρισμένο πλατινέ μαλλί μπορεί να είναι απίστευτα ερωτικό και σέξι αρκεί να υποστηρίζεται και από φόρεμα... Chanel!

Η 26χρονη ηθοποιός τράβηξε τα βλέμματα στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Personal Shopper» που έγινε χτες στη Νέα Υόρκη φορώντας ένα πολύ μακρύ φόρεμα του διάσημου οίκου, με ψηλό λαιμό και ανοιχτή πλάτη που τόνιζε την κομψή φιγούρα της. Το πολύ κοντό μαλλί της και το έντονο μακιγιάζ της έδιναν μια πιο άγρια νεανική όψη, ενώ το φουστάνι τόνιζε τη θηλυκότητά της. Όταν την ρώτησαν γιατί έκοψε τόσο κοντά τα μαλλιά της απάντησε ότι το έκανε εξαιτίας της καινούριας της ταινίας «Underwater» όπου ερμηνεύει μια γυναίκα μηχανικό που δουλεύει σε μια εξέδρα άντλησης πετρελαίου στα βάθη του ωκεανού: «Είναι πολύ πρακτικό» είπε. «Εννοώ δεν θα χρειάζεται να μου φτιάχνουν τα μαλλιά από τη στιγμή που θα φοράω το κράνος».

Δείτε τις φωτογραφίες από την πρεμιέρα