Ο Ματ Ντέιμον επιστρέφει στο Πανεπιστήμιο! [photos]

16.03.2017
Ο διάσημος ηθοποιός μπορεί να παράτησε το Χάρβαρντ πριν χρόνια προκειμένου να ακολουθήσει μια καριέρα στις show business ωστόσο πρόσφατα επισκέφτηκε το Πανεπιστήμιο Tufts.

Τα έχασαν οι φοιτητές του διάσημου Πανεπιστημίου Tufts, όταν είδαν μπροστά τους τον Ματ Ντέιμον με σάρκα και οστά και χωρίς κανείς να τους έχει προειδοποιήσει για την παρουσία του.

Ο 46χρονος ηθοποιός μεγάλωσε μαζί με τον φίλο του Μπεν Άφλεκ στην περιοχή του Κέμπριτζ της Μασαχουσέτης, και όπως φαίνεται δεν ξέχασε τις ρίζες του. Έτσι λοιπόν όταν βρέθηκε στην περιοχή των παιδικών του χρόνων αποφάσισε μαζί με έναν παλιό φίλο να επισκεφτούν το γυμναστήριο του Παν/μίου και να γυμναστούν. Ένας από τους φοιτητές που ήταν μπροστά δήλωσε: «Μου φαίνεται ότι αρχικά ήμουν ο μοναδικός που τον πρόσεξε και δεν μπόρεσα να μην σταματήσω να του πω “γεια”. Ήταν μαζί με έναν πιο μεγάλο σε ηλικία κύριο που έμοιαζε να είναι φίλος του ή ο προσωπικός του γυμναστής. Ήταν φιλικός, μίλησε με πολλούς φοιτητές και έβγαλε μαζί τους φωτογραφίες. Νομίζω ότι ήξερε τι θα του συμβεί όταν αποφάσισε να έρθει να γυμναστεί στο πανεπιστημιακό γυμναστήριο». Δες τις φωτογραφίες που ανέβασαν οι φοιτητές.

Almost didn't lift today, but now glad that I did

A post shared by justjoshinya_ (@justjoshinya_) on