Βλέπεις Survivor σαν τρελός; Μάντεψε σωστά και στοιχημάτισε!

16.03.2017
«Διάσημοι» και «μαχητές» είναι οι λέξεις που ηχούν στα αυτιά μας περισσότερο από οποιεσδήποτε άλλες τον τελευταίο καιρό και είναι φυσιολογικό αν αναλογιστεί κανείς τον ντόρο και την απήχηση που έχει το τηλεπαιχνίδι του Survivor.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ορισμένοι άνθρωποι, έχοντας αποσκευές τους μόνο τα απαραίτητα και βασικές προμήθειες φαγητού, οι ομάδες των «Διασήμων» και των (σ.σ.: ασήμων) «Μαχητών» δοκιμάζουν τα όρια τους στον εξωτικό Αγιο Δομίνικο.

Οι ανακατατάξεις στα φαβορί και στους υποψήφιους για αποχώρηση είναι συνεχείς, με τον Πάνο Αργιαννίδη (σ.σ.: τον γνωστό σε όλους μας, πλέον, μάνατζερ ράγκμπι) να προσφέρεται πλέον σε απόδοση φαβορί, ενώ απόλυτα φαβορί εξακολουθούν να είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Ιωαννίδης.

Αντίθετα, ο Μπο σκαρφάλωσε πέμπτος πίσω από τον Χανταμπάκη, ο οποίος είναι στην τέταρτη θέση των φαβορί! Στην αντίπερα όχθη, κυριότερες υποψήφιες για αποχώρηση είναι η Λάουρα Νάργες και η Σόφη Πασχάλη, ωστόσο τα δεδομένα μεταβάλλονται καθημερινά!

Ο Stoiximan που είναι... μέσα σε όλα, δεν θα μπορούσε να μην αδράξει την ευκαιρία και να μην προσφέρει στους παίκτες του ειδικά στοιχήματα για το Survivor! Στον Stoiximan λοιπόν, υπάρχει πλούσια επιλογή σε ειδικά στοιχήματα για το δημοφιλές παιχνίδι, μεταξύ άλλων: νικήτρια ομάδας επάθλου/ασυλίας ανά επεισόδιο, ακριβές σκορ σε αγωνίσματα και πολλά ακόμη!

Η λίστα με τις στοιχηματικές επιλογές του Stoiximan για το Survivor, βρίσκονται εδώ!