Χωρίζει η Μελ Β -Υπάρχουν υποψίες για ενδοοικογενειακή βία

21.03.2017
Η διάσημη τραγουδίστρια και παλιό μέλος των Spice Girls παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της Στίβεν Μπελαφόντε, ενώ το παρασκήνιο γύρω τους φουντώνει όσον αφορά τους λόγους που συνέβη αυτό.

Η Μέλανι Μπράουν ή Μελ Β όπως είναι το καλλιτεχνικό της, παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη και παραγωγό Στίβεν Μπελαφόντε το 2007 μετά από μόλις πέντε μήνες σχέσης. Το διάστημα αυτό η Μελ Β ήταν ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένη, καθότι βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην φίλο της ηθοποιό Έντι Μέρφι, ο οποίος δεν ήθελε να αναγνωρίσει την κόρη τους. «Έχοντας περάσει ότι πέρασα, θεώρησα ότι το θέμα “σχέσεις” είχε τελειώσει για μένα» είχε δηλώσει τότε η σταρ «Μετά ήρθε ο Στίβεν και θα μείνει για μια ζωή, αυτό είναι σίγουρο».

Δυστυχώς βέβαια η πραγματικότητα τη διαψεύδει. Καθ' όλη τη διάρκεια του 10χρονου γάμου τους υπήρχαν υποψίες ενδοοικογενειακής βίας, μάλιστα και οι δυο τους είχαν προσπαθήσει να τις διαψεύσουν επανειλημμένως μέσω των κοινωνικών δικτύων. Όταν το 2014 η 41 ετών τραγουδίστρια εμφανίστηκε με μελανιές στο X-Factor που ήταν κριτής και οι φήμες πήραν φωτιά, η ίδια έσπευσε να δηλώσει ότι: «Ο άντρας μου δεν θα άπλωνε ποτέ χέρι πάνω μου» προκειμένου να τις σβήσει. Αλλά και ο ίδιος ο Μπελαφόντε αρνιόταν οποιαδήποτε κατηγορία κακοποίησης μέσω του Twitter. Σε ερώτηση δημοσιογράφου το 2015 αν έχει κάτι κοινό με τον σύζυγό της η Μελ Β απάντησε: «Όχι! Αλλά μου αρέσει πολύ». Σύμφωνα πάντως με το People η πρώην Spice Girls έχει ήδη καταθέσει τα χαρτιά του διαζυγίου από τις 28 Δεκεμβρίου ζητώντας κοινή κηδεμονία της 5χρονης κόρης τους Μάντισον Μπράουν Μπελαφόντε.