Δείτε τον Άλεκ Μπάλντουιν σε ρόλο οικογενειάρχη χαζομπαμπά [photos]

21.03.2017
Ο διάσημος ηθοποιός παρευρέθηκε μαζί με την οικογένειά του στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας και δεν έχασε ευκαιρία να αστειεύεται και να ποζάρει μαζί με τα τρισχαριτωμένα παιδάκια του.

Μπορεί ο Άλεκ Μπάλντουιν με την κόρη του Άιρλαντ από τον πρώτο του γάμο με την Κιμ Μπάσιντζερ να μην έχει και την καλύτερη σχέση, ωστόσο φαίνεται ότι προσπαθεί να είναι καλύτερος και πιο στοργικός πατέρας στα παιδιά που απέκτησε με τη δεύτερη σύζυγό του Χιλάρια.

Ο 58χρονος ηθοποιός που είδε ξανά την καριέρα του να απογειώνεται με τη σειρά «30 Rock» έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές σε τρυφερές στιγμές με τα τρία παιδιά του: την 3χρονη Κάρμεν, τον ενός έτους Ράφαελ και τον 6 μηνών Λεονάρντο. Στην πρόσφατη πρεμιέρα της ταινίας του «The boss baby» -όπου ο γνωστός ηθοποιός «δάνειζε» τη φωνή του στον κεντρικό ήρωα- παρευρέθηκε μαζί με την οικογένειά του αφού είναι παιδική. Την παράσταση έκλεψε ο μικρούλης γιος του Ράφαελ ο οποίος ήταν ντυμένος με μαύρο κουστούμι και λευκό πουκάμισο ακριβώς όπως και η πρωταγωνιστική φιγούρα της ταινίας. Δείτε τις φωτογραφίες και απολαύστε τον συνήθως «σκληρό» Μπάλντουιν να αστειεύεται με τα παιδιά του.

We have our very own #BossBaby #RafaelThomas @dreamworksanimation

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on